Wimmie Bouma

Wimmie Bouma boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Wimmie Bouma.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Opkomst van Wimmie Bouma

Wimmie Bouma, afkomstig uit Zwolle, maakte een vliegende start in de muziekwereld met zijn debuutsingle "De ring die jij draagt". Binnen enkele weken verkocht deze single vele duizenden exemplaren en werd het een veelgedraaide hit op bekende Hollandse radiostations. Zijn succes bracht hem zelfs naar het Mega Piratenfestijn in de Gelredome, waar hij het nummer live mocht vertolken.

Een Tijdloze Hit: "De Ring 2.0" en Meer

Met meer dan 12 miljoen streams groeide "De Ring" uit tot een tijdloze hit, bekroond met een Gouden Award in 2015. Zijn album belandde hoog in de Album Top 100. In 2023 bracht hij een remix uit van dit nummer samen met Marco Kraats, wat een nieuw publiek introduceerde aan deze klassieker.

Een Allround Zanger in Hart en Nieren

Naast zijn talent als schilder is Wimmie Bouma een allround zanger met een trouwe schare fans. Zijn Hollandse hits en Engelstalige muziek, zoals "In het zicht van de haven" en "Vader en zoon", worden door zijn fans uit volle borst meegezongen. In 2022 kreeg hij veel aandacht met het protestlied "Kom niet aan de boeren".

Een Nieuwe Fase: Klaar voor Meer Muziek

Na duizenden optredens en het uitbrengen van diverse singles en albums, staat Wimmie Bouma nu klaar voor een nieuwe fase. Samen met een nieuw team brengt hij frisse en opwindende muziek uit. Zijn nieuwe single "Cowboy Cumbia" is daarvan het eerste voorbeeld, en wordt al positief ontvangen met veel reacties en streams.

Boeken of een optie plaatsen voor Wimmie Bouma?

Voor meer informatie over Wimmie Bouma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Wimmie Bouma

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 131 mensen

Specificaties van Wimmie Bouma

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Wimmie Bouma

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Wimmie Bouma kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.