Kraatsie - Kindershow

Kraatsie - Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kraatsie - Kindershow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Kraatsie zorgt voor een Interactieve Show voor de Hele Familie

Een optreden van Kraatsie is leuk voor de hele familie! Deze interactieve show biedt vrolijke liedjes, dansjes en spelletjes die speciaal zijn ontworpen voor kinderen van 4 tot 10 jaar. Met de mogelijkheid voor kinderen om actief deel te nemen vanaf hun stoel of plaats in het publiek, zullen ze zich zeker vermaken en volop plezier beleven.

Een Onvergetelijke Ervaring voor Jong en Oud

Kraatsie, met meer dan 10 jaar ervaring, heeft opgetreden op grote podia zoals Ahoy, Ziggodome en GelreDome, evenals op campings, braderieën en festivals overal enthousiast ontvangen. De show zit boordevol bekende en leuke kinderliedjes, elk in een nieuw en modern jasje gestoken met een dikke beat, perfect geschikt voor de kids van nu!

Een Feest der Herkenning

Van "Hoofd, Schouders, Knie en Teen" tot "Hoky Poky", Kraatsie zingt de bekendste en leukste kinderliedjes live op het podium, waardoor het een feest der herkenning wordt. Met toevoegingen zoals confetti en vlaggetjes wordt de show nog leuker en interactiever voor het hele gezin.

Boeken of een optie plaatsen voor Kraatsie - Kindershow?

Voor meer informatie over Kraatsie - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kraatsie - Kindershow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 220 mensen

Specificaties van Kraatsie - Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 40 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Leeftijd: Kinderen van 4 tot 12 jaar.
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kraatsie - Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kraatsie - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.