Marco Kraats

Marco Kraats boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Marco Kraats.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek Marco Kraats: De Ultieme Feest Sensatie!

Al meer dan 12,5 jaar verovert partyzanger Marco Kraats de podia en maakt overal een superfeest! Gehuld in zijn iconische blauwe pak heeft hij al opgetreden op prestigieuze evenementen zoals Indian Summer, Dutch Valley, en Sneekweek, evenals in internationale hotspots zoals Skihut Salou en Discotheek Veronica op Mallorca.

Marco Kraats: Van Après Skihut tot Studio A12

Zijn carrière begon in bekende zaken als de Après Skihut en Café Costa, waar hij zijn vakmanschap perfectioneerde. Marco treedt niet alleen op in Nederland, maar ook in het buitenland, van Oostenrijkse après-skihutten tot Portugese feestlocaties. Hij heeft zelfs een uitverkocht concert gehouden in Studio A12 in Bunnik en host het Winterlake Festival in Alphen aan den Rijn.

De Muzikale Wereld van Marco Kraats

Met meer dan 25 singles op zijn naam is Marco geen onbekende meer in het uitgaanscircuit. Zijn hits zoals "Mag ik dan bij jou?", "Ruitenwisser", en "Melken doe je zo" worden standaard gedraaid door feest-DJ's overal. Hij heeft ook samengewerkt met bekende namen zoals Coole Piet Diego en Barry Badpak, wat resulteerde in hits als "Links, rechts, voor, Achteren" en "Grasmaaier".

Marco Kraats boeken of inhuren voor jouw evenement?

Een optreden van Marco Kraats staat gelijk aan een dik half uur feestlawine! Met een overvloed aan confetti, vlaggetjes, LED-sticks en andere giveaways weet Marco keer op keer het publiek te betoveren. Neem vandaag nog contact op om Marco Kraats te boeken voor een onvergetelijke feestervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Marco Kraats?

Voor meer informatie over Marco Kraats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Marco Kraats

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 251 mensen

Specificaties van Marco Kraats

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief een M-set
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Marco Kraats

Marco Kraats is al meerdere malen uitgeroepen tot beste feestartiest van Nederland. (Partyawards en Koos Alberts Awards)

Begonnen in zaken als de Après Skihut, Jantjes Verjaardag en Café Costa waar hij zijn ervaring op deed, treedt feestzanger Marco al 12,5 jaar op en maakt overal een superfeest!
Zo stond hij op Indian Summer, Dutch Valley, Snollebollekes in Concert in de Gelredome, Sneekweek, Nijmeegse Vierdaagse, Go Après Ski en vele Oktoberfesten

Ook treedt hij veel op in het buitenland (Salou, Lloret de Mar, Mallorca, Albufeira, Gerlos, Westendorf enz.)
Ook gaf hij al een uitverkocht concert in Studio A12 in Bunnik en hoste hij o.a. het Winterlake Festival en Groene Hart festival in Alphen aan den Rijn.

Door al meer dan 25 singles te hebben uitgebracht is hij ook geen onbekende meer in het uitgaanscircuit: “Mag ik dan bij jou?”, “Ruitenwisser”, “Melken doe je zo” en Links, rechts, Voor, Achteren” (ook met Coole Piet Diego), Gaan op een Banaan en de Grasmaaier (met Barry Badpak) draaien de meeste Feest DJ’s standaard in hun set.
Zijn nieuwe versie van "Vier Zomers Lang" met Dirk Meeldijk is ook een grote hit.

Gegarandeerd dat Marco ieder feest binnen 5 minuten los krijgt!

 

 

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Marco Kraats

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Marco Kraats kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.