Night at the Jukebox - Coverband

Night at the Jukebox - Coverband boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Night at the Jukebox - Coverband.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Night at The Jukebox is de Ultieme Belevenis voor Jong en Oud.

Night at the Jukebox is niet slechts een standaard coverband; het is dé ultieme muzikale belevenis die van elk evenement een onvergetelijk feest maakt. Sinds 2023 bestaat deze dynamische band uit een diverse line-up van professionele muzikanten die maar één missie hebben: jouw evenement tot een succes maken!

Met jarenlange ervaring en een passie voor entertainment, staat Night at the Jukebox garant voor een avond vol energie, muzikaliteit en plezier. Onze bandleden brengen niet alleen hun talent mee naar het podium, maar ook hun unieke persoonlijkheden en enthousiasme om elk optreden onvergetelijk te maken.

Night at the Jukebox: Een Unieke Ervaring

Bij Night at the Jukebox geloven we dat elk evenement een unieke ervaring moet zijn. Daarom geven we het publiek de controle in handen. Dankzij onze veelzijdige samenstelling kunnen we bijna alle verzoeken moeiteloos spelen.

We creëren een interactieve sfeer waarin het publiek actief betrokken wordt bij het samenstellen van de setlist. Of het nu gaat om dansbare klassiekers, recente hits of persoonlijke favorieten, ons doel is om een op maat gemaakt muzikaal programma te bieden dat aansluit bij de smaak en voorkeuren van het publiek.

Exclusief Verzoekrepertoire met Night at the Jukebox

Wat Night at the Jukebox echt onderscheidt, is dat we ons exclusief richten op verzoeknummers. We maken jouw feest of evenement persoonlijk door samen met het publiek een setlijst samen te stellen. Of het nu gaat om geliefde klassiekers, de nieuwste hits of een sentimentele favoriet, Night at the Jukebox speelt ze allemaal!

Ons repertoire omvat een breed scala aan muziekgenres, van pop en rock tot funk, soul en alles daartussenin. Met onze professionele muzikanten en hoogwaardige apparatuur zorgen we voor een optreden van topkwaliteit dat de verwachtingen van het publiek overtreft.

Waarom Night at the Jukebox boeken of inhuren?

Als je op zoek bent naar een coverband die verder gaat dan de standaard, zoek dan niet verder dan Night at the Jukebox. Met ons aanstekelijk enthousiasme en een repertoire dat perfect aansluit bij jouw muzikale voorkeuren, garanderen we een knalfeest dat nog lang zal worden herinnerd.

Of het nu gaat om een bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum of ander evenement, Night at the Jukebox zorgt voor een onvergetelijke muzikale ervaring die het publiek keer op keer zal verrassen en vermaken. Laat ons de soundtrack van jouw evenement verzorgen en geniet van een feest dat nog lang zal nazinderen in de herinneringen van alle aanwezigen.

Boeken of een optie plaatsen voor Night at the Jukebox - Coverband?

Voor meer informatie over Night at the Jukebox - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Night at the Jukebox - Coverband

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Coverbands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 261 mensen

Specificaties van Night at the Jukebox - Coverband

  • Tijdsduur: 3 x 45 min
  • Geluid: Inclusief tot 150 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Begeleiding: 4 personen
  • Reiskosten: inclusief m.u.v. Waddeneilanden
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Night at the Jukebox - Coverband

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Night at the Jukebox - Coverband kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.