De Super Surprise Show XL met Henny Huisman

De Super Surprise Show XL met Henny Huisman boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Super Surprise Show XL met Henny Huisman.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Beleef een onvergetelijke avond met de interactieve Super Surpriseshow

Duik in een wereld vol verrassingen, showelementen en prachtige prijzen tijdens de interactieve Super Surpriseshow, gepresenteerd door niemand minder dan het televisie-icoon Henny Huisman, bijgestaan door zijn charmante sidekick Bagiyo. Bereid je voor op een avond vol entertainment en spanning!
 
  • Interactieve spellen zoals muziekbingo en pubquiz
  • Live-optredens van diverse artiesten
  • Feestelijke muzikale omlijsting door een DJ
  • Gratis welkomstdrankje bij binnenkomst
  • Mogelijkheid om een optionele fotograaf in te schakelen 
  • Optionele aftermovie tegen extra kosten

Muzikale uitdagingen en prijzen!

Laat je verrassen door de spannende muziekbingo en pubquiz, waarbij jouw smartphone een essentieel hulpmiddel wordt (zorg dus dat 'ie opgeladen is!). Er zijn geweldige prijzen te winnen, dus scherp je muzikale en algemene kennis aan en ga voor de overwinning!
 
Geniet van adembenemende live-optredens van verschillende artiesten die je gegarandeerd op het puntje van je stoel zullen laten zitten. DJ Nightshift staat garant voor een feestelijke muzikale omlijsting met een repertoire vol oergezellige Hollandse meezingers, waarbij niemand stil kan blijven zitten. 
 
Er is de mogelijkheid om een optionele fotograaf in te schakelen, en zelfs een aftermovie te laten maken (tegen extra kosten). Vraag naar de mogelijkheden voor een onvergetelijke ervaring!

Dans de avond weg!

Tijdens de Super Surpriseshow zal de bekende feesthit "Met z'n allen" van Henny Huisman door het hele publiek worden meegezongen, mogelijk zelfs vergezeld door een vrolijke polonaise. Dus trek je dansschoenen aan en laat je helemaal gaan op de dansvloer!
 
Wil je een avondje lekker ouderwets uit, zonder je zorgen te hoeven maken? Dan ben je bij de Henny Huisman Super Surpriseshow aan het juiste adres! Bij binnenkomst staat er om 19:30 uur een gratis welkomstdrankje voor je klaar. En na afloop van de avond ga je niet met lege handen naar huis, maar met een geweldige Surprise Box vol leuke verrassingen!

Boeken of een optie plaatsen voor De Super Surprise Show XL met Henny Huisman?

Voor meer informatie over De Super Surprise Show XL met Henny Huisman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Super Surprise Show XL met Henny Huisman

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Acts & Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 177 mensen

Specificaties van De Super Surprise Show XL met Henny Huisman

  • Tijdsduur: 3 uur aaneengesloten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Super Surprise Show XL met Henny Huisman

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Super Surprise Show XL met Henny Huisman kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.