Quizzzit - Pubquiz

Quizzzit - Pubquiz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Quizzzit - Pubquiz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek de WOW-factor van Pubquizzen

Bent u op zoek naar een onvergetelijke ervaring vol energie, plezier en betrokkenheid? Zoek niet verder! Quizzzit brengt een nieuwe dimensie naar uw evenement met onze unieke, interactieve quizzen. Laat ons uw publiek verrassen, uitdagen en verbinden voor een ochtend, middag of avond die nog lang zal worden nagepraat.

Variatie en Interactie: Onze Troeven van de Pubquiz vragen

Bij Quizzzit draait alles om variatie en interactie. We brengen niet zomaar een standaard pubquiz; onze quizzen zijn dynamisch en verrassend. Onze presentatoren zorgen ervoor dat elke vraag een emotie triggert en het publiek 100% betrokken blijft. Met een mix van verschillende vraagtypen en interactieve elementen zoals karaoke en unieke dansjes, garanderen wij een ervaring die uit de dagelijkse sleur breekt.

Op Maat Gemaakte Pubquiz vanaf 40 personen

Geen enkel evenement is hetzelfde, daarom ontwikkelen wij bij Quizzzit elke pubquiz op maat. Onze quizzen worden aangepast aan uw publiek en wensen, met unieke vragen die speciaal zijn afgestemd op uw organisatie. Met onze eigen studio Qbroadcasting kunnen we zelfs een livestream of webinar integreren, zodat uw quiz nog meer impact heeft.
 
Of u nu een klein gezelschap of een grote groep wilt vermaken, bij Quizzzit kan het allemaal. Met een persoonlijke touch en verrassende content bieden wij entertainment voor iedereen, van jong tot oud, van stratenmakers tot advocaten. Onze quizzen dragen bij aan teambuilding en het groepsgevoel, en laten uw publiek gegarandeerd met een glimlach naar huis gaan.

Ontdek de Mogelijkheden van de Pubquiz

 • Als energieke pauze tijdens vergaderingen
 • Als afsluiter van evenementen met collega's
 • Tijdens dinerpauzes voor extra entertainment
 • Als doorlopend amusement op grote evenementen
 • Als teambuildingstool voor bedrijven
 • Als ijsbreker met relaties aan het begin van de dag
 • Live, online of hybride - altijd beschikbaar
 • Voor alle collega's tegelijk, als één groot quizevent!

Klaar voor een Onvergetelijke Quizervaring?

Neem vandaag nog contact op met Artiestenbureau JB Productions en ontdek hoe wij uw evenement naar een hoger niveau tillen. Laat ons uw publiek betoveren, verbazen en verbinden met onze interactieve quizzen.

Boeken of een optie plaatsen voor Quizzzit - Pubquiz?

Voor meer informatie over Quizzzit - Pubquiz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Quizzzit - Pubquiz

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere (Bedrijfs)Feesten Feestavonden om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 277 mensen

Specificaties van Quizzzit - Pubquiz

 • Tijdsduur: 1 x 75 minuten
 • Geluid: Inclusief geluid
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Quizzzit - Pubquiz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Quizzzit - Pubquiz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.