Simon Keizer

Simon Keizer boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Simon Keizer.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek de Stem van Simon Keizer - Boek Nu voor Een Onvergetelijk Optreden!

Simon Keizer is een Nederlandse zanger, songwriter en televisiepersoonlijkheid die bekend staat om zijn krachtige stem, charismatische podiumaanwezigheid en veelzijdige muzikale talent. Geboren op 16 mei 1984 in Volendam, Nederland, begon Simon al op jonge leeftijd zijn passie voor muziek te ontwikkelen. Samen met zijn jeugdvriend Nick Schilder vormde hij het duo Nick & Simon, een van de meest succesvolle en geliefde acts in Nederland.

Carrièrehoogtepunten van Simon Keizer

Simon Keizer en Nick Schilder werden landelijk bekend door hun deelname aan het televisieprogramma "Idols" in 2006, waar ze als duo opvielen door hun harmonieuze optredens en authentieke muzikale stijl. Sindsdien hebben ze talloze hits gescoord, waaronder "Pak Maar Mijn Hand", "Rosanne", en "Kijk Omhoog".
 
Naast hun succes als muzikanten hebben Nick & Simon ook een indrukwekkende carrière opgebouwd op televisie, met programma's als "Nick & Simon, The Dream", "The Voice of Holland", en "Nick & Simon: The American Dream". Ze zijn geliefd bij het Nederlandse publiek vanwege hun humor, authenticiteit en muzikale talent.

Optredens en Projecten van Simon Keizer

Simon Keizer treedt regelmatig op in theaters, op festivals en tijdens concerten door heel Nederland. Zijn live-optredens staan bekend om hun energie, emotie en interactie met het publiek. Of het nu gaat om intieme akoestische sets of grootschalige stadionshows, Simon weet altijd zijn publiek te raken met zijn muziek.
 
Simon Keizer heeft ook soloprojecten ondernomen, waarbij hij zijn veelzijdigheid als artiest toont. Hij heeft samengewerkt met verschillende andere artiesten en heeft een aantal solo-nummers uitgebracht die goed ontvangen zijn door zowel critici als fans.

Simon Keizer boeken of inhuren?

Simon Keizer is beschikbaar voor diverse soorten optredens, waaronder solo-optredens, en speciale evenementen zoals bedrijfsfeesten, jubilea en festivals. Met zijn brede repertoire en professionele benadering van optredens weet Simon altijd een memorabele ervaring te creëren voor zijn publiek.

Boeken of een optie plaatsen voor Simon Keizer?

Voor meer informatie over Simon Keizer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Simon Keizer

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 96 mensen

Specificaties van Simon Keizer

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Simon Keizer

Na een adempauze van ruim anderhalf jaar waarin Simon de tijd en ruimte heeft genomen tot zichzelf te komen, komt Simon met nieuwe muziek en een nieuwe theatertour!

Binnen deze show zal ruimte zijn voor zijn nieuwe liedjes maar ook ruimte voor de bijbehorende verhalen. Simon zal dus ook in een ver- tellende rol te zien zijn, zoals dat in 2016 ook al eens – tijdens een solo programma – het geval was.

“Het zal als thuiskomen voelen om weer in één ruimte, in een intieme theatersetting, mijn muziek te brengen en mijn verhaal te komen vertellen. Ik kan niet wachten!”

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Simon Keizer

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Simon Keizer kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.