Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like

Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Over Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like

Andrea Hazes Lookalike is een eerbetoon aan de legendarische Nederlandse volkszanger, André Hazes. Met verbluffende gelijkenis en authentieke uitvoeringen brengt deze artiest een eerbetoon aan de muziek en erfenis van de iconische Hazes. Het repertoire omvat Hazes' grootste hits en zijn onmiskenbare charme op het podium, waardoor fans een nostalgische reis maken door de tijd.
 
Met een ongekende gelijkenis met André Hazes, zowel qua uiterlijk als stemgeluid, wekt Andrea Hazes Lookalike de illusie dat de legende zelf op het podium staat. Elk optreden is doordrenkt met de essentie van Hazes, waarbij elke beweging en elke noot nauwkeurig wordt gereproduceerd. Het is meer dan alleen een imitatie; het is een eerbetoon aan een icoon van de Nederlandse muziekgeschiedenis.

Een Reis door de Hits van Hazes

Andrea Hazes Lookalike neemt het publiek mee op een meeslepende reis door André Hazes' grootste hits. Van emotionele ballades tot opzwepende feestnummers, elk nummer wordt met passie en toewijding gebracht, waardoor herinneringen aan vervlogen tijden worden opgeroepen en nieuwe generaties worden geïntroduceerd aan de tijdloze muziek van Hazes.
 
Een optreden van Andrea Hazes Lookalike is meer dan alleen een concert; het is een ervaring die het publiek meesleept in de wereld van André Hazes. Met zijn charisma en charisma weet de artiest het publiek te betoveren en een sfeer van saamhorigheid te creëren. Of het nu gaat om intieme bijeenkomsten of grootschalige evenementen, Andrea Hazes Lookalike staat garant voor een onvergetelijke avond vol muziek en emotie.

Een Levendige Herinnering van Hazes

Als eerbetoon aan een van de grootste iconen van de Nederlandse muziekscene, blijft Andrea Hazes Lookalike de erfenis van André Hazes levend houden. Met elk optreden wordt de herinnering aan de legendarische volkszanger gevierd en gekoesterd, waardoor zijn muziek en nalatenschap voortleven in de harten van fans overal. Andrea Hazes Lookalike is niet alleen een artiest, maar een bewaker van een tijdloze erfenis.

Boeken of een optie plaatsen voor Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like?

Voor meer informatie over Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 123 mensen

Specificaties van Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like

  • Tijdsduur: 1 x 45 min + meet & greet
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like

Geboren in Rotterdam – Hoogvliet op 15-04-1967 om 6.45 uur. 4100 Gram & 53 cm lang. Ik ben opgegroeid in Hoogvliet en heb daar tot mijn dertiende jaar gewoond.

Heb op de lagere school “De Schakel” gezeten en heb als vervolgopleiding “Zomerhof” in Rotterdam gedaan. Op mijn dertiende jaar kochten mijn ouders een Cafe Restaurant “De Brink” in Krimpen aan den IJssel en daar is het Hazes virus ontstaan. Ik was er van overtuigd dat ik zeker de zaak van mijn ouders ging overnemen of zeker in de horeca ging werken en heb daarna de “Culinaire Vakschool” in Groningen met glans door lopen. Nog geen 18 jaar en al 5 diploma’s op zak. Ik was er klaar voor.

Ik heb een aantal jaar in de horeca gewerkt bij hele mooie restaurants als restaurant kokin maar toen ik in 1989 mijn toenmalige man Cees leerde kennen ben ik in de Telecom verder gegaan.

En zo ontstond ons bedrijf “LEBA TELECOM”. Hij heet Leer van zijn achternaam en ik Batenburg dus zo onstond “LEBA” .We hadden ook nog een BV “BALE”. Eerst begonnen aan huis, later een winkeltje aan de Putsebocht in Rotterdam en nog later een mega pand aan de Pleinweg in Rotterdam.

Dit waren hele mooie jaren waarin wij de hele opkomst van de mobile telefoon hebben meegemaakt. Zo ook alle netwerken hebben zien ontstaan en alle providers. In 2001 hebben wij dit bedrijf verkocht om later weer een internet bedrijf op te zetten. Ook dat was weer een nieuwe leuke uitdaging en ook dat bleek een succes te zijn.

Ik ben in 2007 heb ik een zeer pijnlijke scheiding mee gemaakt. In dat jaar maakte ik ook een cruise met de tros zoals je kunt lezen op mijn website. En daar is het allemaal begonnen, ontstaan en geboren en wat geniet ik van deze move in mijn leven en carriere.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Andrea Hazes de Vrouwelijke Look a Like kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.