A Tribute to Andre Hazes

A Tribute to Andre Hazes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van A Tribute to Andre Hazes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gerard Vrieze: Een Hommage aan Hazes

Gerard Vrieze, een begenadigd artiest met een diepe passie voor het legendarische werk van de betreurde André Hazes, brengt een hartverwarmende hommage aan de Nederlandse icoon. Met een indrukwekkend repertoire van Hazes' tijdloze hits, betovert Gerard zijn publiek tijdens optredens van 30 minuten met zijn ontroerende vertolkingen.
 
Vanaf het allereerste begin van zijn muzikale reis is Gerard een fervent bewonderaar geweest van André Hazes. Zijn liefde voor Hazes' muziek heeft hem geleid naar podia van diverse feesten, braderieën en evenementen, waar hij de mooiste nummers van de meester ten gehore brengt, en waar zijn optredens altijd worden ontvangen met een golf van emotie en herkenning.

In De Schijnwerpers: Gerard's fantastiche Optredens als Hazes

In 1999 werd Gerard vereerd met de kans om wekelijks tijdens de opening van de film "Zij gelooft in mij" in een bioscoop in Utrecht het publiek te trakteren op zijn zangtalent. Deze bijzondere ervaring, waarbij Gerard de sfeer van Hazes' tijdperk wist te herbeleven, werd vastgelegd door de regionale tv-zender Utrecht en uitgezonden op verschillende nieuwsuitzendingen.
 
Gerard Vrieze's optredens zijn niet alleen een eerbetoon aan André Hazes, maar ook een viering van de tijdloze kracht van zijn muziek. Zijn gage is inclusief hoogwaardig geluid, waardoor zijn optredens een complete en meeslepende ervaring zijn voor elk publiek dat zich wil laten onderdompelen in de nostalgie en het vakmanschap van de Nederlandse muzieklegende.

Boeken of een optie plaatsen voor A Tribute to Andre Hazes?

Voor meer informatie over A Tribute to Andre Hazes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor A Tribute to Andre Hazes

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 112 mensen

Specificaties van A Tribute to Andre Hazes

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor A Tribute to Andre Hazes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van A Tribute to Andre Hazes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.