Renée van Wegberg

Renée van Wegberg inhuren of boeken? | JB Productions Fotografie Liza Kollau

Renée van Wegberg boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Renée van Wegberg.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Renée van Wegberg is een veelzijdige zangeres en theateractrice die zich onderscheidt door haar brede repertoire en indrukwekkende veelzijdigheid. Met haar unieke talent weet ze met evenveel gemak swingende popnummers, Franse chansons en Nederlandse kleinkunstliederen te vertolken, alsmede grote iconische musicalsongs.

Meervoudig bekroonde artiest

Als meervoudige winnares van de Musical Award voor Beste Vrouwelijke Hoofdrol heeft Renée van Wegberg haar veelzijdigheid bewezen in diverse producties. Zo portretteerde ze onder andere de legendarische Liesbeth List in een gelijknamige voorstelling en vertolkte ze de rol van de groene heks in de wereldberoemde musical 'Wicked'. Daarnaast schitterde ze als vertelster in 'Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat' en speelde ze diverse rollen in producties als 'Annie' en 'We Will Rock You'.

Uitverkochte theatershows en internationale optredens

De laatste jaren heeft Renée van Wegberg haar eigen weg bewandeld met succesvolle liedjesprogramma's, waaronder '#PERFECT', 'List, Shaffy & Piaf' en 'Vive La France'. Haar shows trekken volle zalen en haar talent heeft haar zelfs naar internationale podia gebracht, zoals optredens in China en in de Rotterdamse Ahoy. Bovendien heeft ze haar eigen geschreven werk uitgebracht, wat haar artistieke veelzijdigheid nog verder benadrukt.

Boek Renée van Wegberg voor jouw evenement

Renée van Wegberg is beschikbaar voor diverse samenwerkingen, variërend van optredens met orkesten tot optredens met een band of solo met gitaar- of pianobegeleiding. Haar indrukwekkende repertoire en veelzijdigheid maken haar een unieke toevoeging aan elk evenement of voorstelling.

Boeken of een optie plaatsen voor Renée van Wegberg?

Voor meer informatie over Renée van Wegberg kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Renée van Wegberg

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 330 mensen

Specificaties van Renée van Wegberg

Boeking of een optie plaatsen voor Renée van Wegberg

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Renée van Wegberg kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.