Love is in the air parade

Love is in the air parade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Love is in the air parade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Betoverende Liefdesparade: Een Hemelse Vertoning

Voeg een vleugje magie toe aan jouw evenement of winkelcentrum met onze betoverende ''Love is in the air parade''. Reusachtige luchtballonnen dalen sierlijk neer, begeleid door een schouwspel van gracieuze Wolkendansers, charmante Cupido Engelen en het iconische reuzen Hart. Samen creëren ze een atmosfeer doordrenkt van liefde en verbondenheid, waardoor een onvergetelijke ervaring ontstaat voor alle aanwezigen.
 
Met deze indrukwekkende figuren is onze parade een ware blikvanger die jouw evenement of winkelcentrum onderscheidt van de rest. Mis deze kans niet om jouw gasten te betoveren en een blijvende indruk achter te laten. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze ''Love is in the air parade''. jouw evenement naar een hoger niveau kan tillen!

Een Magische ''Love is in the air Parade''

In deze bruisende parade wordt de lucht doordrenkt met liefde. Dansers hullen zich in weelderige wolkenkostuums, terwijl glinsterende hartjes hoog in de hemel dansen, en ware Cupido-engelen hartverwarmende chocolaatjes verspreiden, zwevend aan hun betoverende wolk van hartjesballonnen.

''Love is in the air parade'' is beschikbaar om jouw evenement of winkelcentrum te verlevendigen met een onvergetelijke ervaring van samenzijn en vreugde. Met levendige dansers gehuld in prachtige kostuums en een betoverende sfeer van romantiek, zal deze parade een betoverende toevoeging zijn aan elke gelegenheid. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

Love is in the air parade opstelling:

Er is 1 opstelling beschikbaar, met 8 spelers, 2 begeleiders:

  • 3 dansers
  • 2 reuzen luchtballonvaarders
  • 2 cupido engelen
  • 1 liefdeshart

Betoverende Optredens in de Lucht

Reusachtige en kleurrijke luchtballonnen zweven majestueus boven de menigte, terwijl ballonvaarders hun weg naar de liefde proberen te vinden. Het dansende hart, dat het stralende middelpunt van de parade vormt, raakt met haar interacties en fotomomenten de harten van het publiek. Geniet van een energieke show vol liefdevolle vibes en dans mee op de betoverende melodieën van het hart. Kom en doe met ons mee op de ''Love is in the air parade''

Boeken of een optie plaatsen voor Love is in the air parade?

Voor meer informatie over Love is in the air parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Love is in the air parade

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 303 mensen

Specificaties van Love is in the air parade

  • Tijdsduur: 3 x 40 min. binnen 4 uur.
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Begeleiding: 8 personen
  • Reiskosten: €0,65 per km retour vanaf Oosterhout
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Love is in the air parade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Love is in the air parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.