Booming Piano's

Booming Piano's boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Booming Piano's.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij Booming Pianos: Dé Toonaangevende Pianoshow van Nederland!

Booming Pianos staat al meer dan een decennium aan de top als dé pianoshow van Nederland, met meer dan 1.250 optredens die nog steeds mensen verbazen. Onze interactieve aanpak, talentvolle vaste muzikanten, state-of-the-art licht en geluid, prachtig decor en professionele technische crew maken ons de nummer één keuze voor bedrijfsfeesten, festivals en bruiloften.

Ontmoet Onze Bezettingen

Of u nu kiest voor onze intieme BOOMING PIANOS SMALL, de veelzijdige BOOMING PIANOS BASIC, of de grootschalige BOOMING PIANOS XL, elke bezetting biedt een onvergetelijke ervaring. Onze meest geboekte optie is de Booming Pianos Basic, met twee pianisten, drums en de keuze uit gitaar of saxofoon.
 
Bij elke bezetting krijgt u niet alleen professioneel licht en geluid, maar ook een fraai decor, instrumentarium inclusief twee witte vleugels, bedrukte pennen en aanvraagformulieren voor verzoeknummers. Maar dat is nog niet alles...

Maak uw Event Compleet met Booming Piano's

Voeg een extra dimensie toe aan uw feest met onze optionele extra's:
 
  • BOOMING DJ: Laat uw feest non-stop doorgaan met onze avondvullende Booming DJ, die optreedt in de pauzes van Booming Pianos.
  • BOOMING BABES: Verwelkom uw gasten met stijl dankzij onze Booming Babes, twee freestyle danseressen die zorgen voor entertainment op de dansvloer en bij de ontvangst.
  • BOOMING SAX: Voeg een vleugje extra muzikale kracht toe met onze getalenteerde saxofonist, die voor een onvergetelijke sound en podiumenergie zorgt.
  • BOOMING (Special) Effects: Maak uw evenement nog spectaculairder met ons assortiment speciale effecten, waaronder verlichte dansvloeren, LED-verlichte beachballs en CO2-blazers.

Verzoeknummers is geen probleem voor Booming Piano's

Bij Booming Pianos draait alles om u en uw gasten. Vraag uw favoriete nummers aan door simpelweg het aanvraagformulier in te vullen tijdens het optreden. U vraagt, wij spelen! Neem vandaag nog contact met ons op om Booming Pianos te boeken voor uw volgende evenement. Laat ons uw feest onvergetelijk maken!

Boeken of een optie plaatsen voor Booming Piano's?

Voor meer informatie over Booming Piano's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Booming Piano's

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 346 mensen

Specificaties van Booming Piano's

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Booming Piano's

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Booming Piano's kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.