Alpen Anna

Alpen Anna boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Alpen Anna.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een echte Live-act

Alpen AnnA is niet zomaar de zoveelste PartyAct; ze is een ware sensatie die het hele publiek meeneemt op een half uur durende extatische reis. Met haar energieke performance weet ze van elk feest een onvergetelijke ervaring te maken.
 
Stelt u zich een Duits / Nederlands Oktoberfest ApresSki Mallorca Style feestje voor, compleet met de bekende opzwepende beats. Alpen AnnA brengt een mix van alle bekende Duitse en Nederlandse Partyhits, maar dan in haar eigen unieke muzikale 'Alpen AnnA Mallorca Style' jasje. 

Hits en Meer

Naast de bekende hits, brengt Alpen AnnA ook haar eigen nummers ten gehore, waaronder "Fuck da Koekje", "Zaterdag Avond" en "Gij hoort erbij". Deze nummers zullen uw avond nog meer memorabel maken. Met Alpen AnnA op het podium, kunt u er zeker van zijn dat uw avond een uniek en onvergetelijk feest wordt. Mis deze kans niet om uw evenement naar een hoger niveau te tillen.

Een echte aanrader voor een oktoberfest feest

Wees er snel bij om te profiteren van onze speciale 'ScheissEgal' aanbieding! Boek Alpen AnnA nu voor een 30-minuten durende inprik-tapeact en laat uw publiek versteld staan. Maak vandaag nog uw reservering en laat Alpen AnnA uw evenement transformeren tot een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Alpen Anna?

Voor meer informatie over Alpen Anna kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Alpen Anna

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Feest Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 199 mensen

Specificaties van Alpen Anna

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Alpen Anna

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Alpen Anna kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.