Songfestival Muziek Bingo

Songfestival Muziek Bingo boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Songfestival Muziek Bingo.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Bingo meets Eurovision! Bij De Songfestival Muziek Bingo draait alles om jouw muzikale kennis en liefde voor het Eurovisie Songfestival. Ben jij een bingo-fan met een passie voor muziek en een hart voor het songfestival? Dan is dit dé show voor jou!

Ontmoet de Bingomaster Nigel Andrews en Hugo Franks!

Laat je leiden door de enige echte Bingomaster Nigel Andrews in deze interactieve en muzikale bingoshow. In plaats van cijfers en ballen, staan herkenbare Songfestival-hits op jouw bingokaart! Zanger en piano entertainer Hugo Franks vergezelt Nigel om live de leukste en mooiste liedjes te zingen.

Dans op de Eurovision-hits van DJ Royaal!

De Songfestival DJ (Dimitri Visch - DJ Royaal) voegt een flinke dosis Eurovision-songs toe om jouw avond compleet te maken. Beleef de klassiekers van het Songfestival als nooit tevoren!
 
De show bestaat uit twee rondes van ongeveer 45 minuten. In de eerste ronde staan de nationale inzendingen centraal, terwijl de tweede ronde een mix is van de bekendste internationale inzendingen uit 65 jaar Eurovisie-geschiedenis. Zelfs tijdens de pauze blijft het feest doorgaan met de meest geliefde Songfestival-hits?

Win Fantastische Songfestival Prijzen!

Bingo? CONGRATULATIONS! Kom naar voren en ontvang jouw Songfestival prijs. Valse bingo? Tijd om te laten horen hoe jij een Songfestival hit vertolkt!
 
Dus, herken jij moeiteloos de hits uit de Songfestivalgeschiedenis en zing je uit volle borst mee met Johnny Logan, ABBA, Duncan Laurence en Conchita Wurst? Dan is dit hét concept voor jouw feest en/of evenement!

De Songfestival Muziek Bingo komt inclusief:

  • Songfestival zwaaivlaggetjes
  • Gedrukte of digitale bingokaarten (live te gebruiken via mobiele telefoon)
  • Piano & DJ Booth
  • Professionele licht-en geluidsinstallatie (tot ±250 personen)
  • Dit spektakel is ideaal voor themafeesten, personeels- en bedrijfsfeesten, (sport)verenigingen, cafés, restaurants, hotels, partycentra en evenementenlocaties.
Ook mogelijk om een avondvullend programma samen te stellen door uit te breiden met een Songfestival Pub Quiz. Beleef een onvergetelijke avond vol muzikale vreugde met de Songfestival Muziek Bingo!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Songfestival Muziek Bingo?

Voor meer informatie over Songfestival Muziek Bingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Songfestival Muziek Bingo

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Special Music Acts om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 233 mensen

Specificaties van Songfestival Muziek Bingo

  • Tijdsduur: 4 uur
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Songfestival Muziek Bingo

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Songfestival Muziek Bingo kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.