Milan Knol - Meet & Greet

Milan Knol - Meet & Greet boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Milan Knol - Meet & Greet.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Milan, een van de allereerste en meest invloedrijke Nederlandse contentmakers, heeft een indrukwekkende fanbase opgebouwd dankzij zijn boeiende filmpjes en series op YouTube. Ontdek zijn opmerkelijke carrière die begon in 2010 met het kanaal DitIsMilan, waar hij zich specialiseerde in het creëren van sketch- en parodievideo's.

Milan Knol is pioneer van YouTube Nederland

Milan heeft door de jaren heen zijn publiek weten te fascineren met zijn unieke content, waarmee hij niet alleen zijn eigen succes nastreefde maar ook anderen hielp in hun YouTube-carrières. Als een leidende figuur in de Nederlandse YouTube-scene staat hij bekend om zijn toewijding aan het leveren van hoogwaardige en vermakelijke content.
 
Milan heeft nu zijn bekendheid vergroot met zijn huidige kanaal, @MilanKnol, dat meer dan 1,35 miljoen abonnees telt. Hiermee behoort hij tot de Top 5 van meest geabonneerde YouTube-kanalen van Nederland. Ontdek zijn veelzijdigheid en creativiteit terwijl hij zich blijft onderscheiden in de immer groeiende wereld van online content creatie.

Meet & Greet Milan Knol

Maak kennis met Milan tijdens een exclusieve Meet & Greet, waar fans de kans krijgen om deze YouTube-legende persoonlijk te ontmoeten. De sessie duurt maar liefst 45 minuten en biedt fans de gelegenheid om foto's te maken met Milan en handtekeningen te ontvangen. Mis deze unieke kans niet om dichter bij de creatieve geest achter de content te komen.
 
Tijdens de Meet & Greet gaat Milan verder dan alleen foto's en handtekeningen. Hij deelt zijn ervaringen, beantwoordt vragen en deelt inzichten in de wereld van content creatie. Dit is niet zomaar een ontmoeting, maar een interactieve ervaring die fans een kijkje geeft in het leven van een van de grootste contentmakers van Nederland.

Milan Knol inhuren voor een Meet & Greet?

Met meer dan 1 miljoen volgers op Instagram en TikTok is Milan niet alleen een YouTube-fenomeen, maar ook een sociale mediaster. Boek nu een Meet & Greet met Milan en ontmoet jouw YouTube icoon. Mis niet de kans om Milan persoonlijk te ontmoeten en een blijvende herinnering te creëren met een van de meest invloedrijke figuren in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Boeken of een optie plaatsen voor Milan Knol - Meet & Greet?

Voor meer informatie over Milan Knol - Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Milan Knol - Meet & Greet

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Social Influencers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 590 mensen

Specificaties van Milan Knol - Meet & Greet

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Milan Knol - Meet & Greet

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Milan Knol - Meet & Greet kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.