Fun-Wheel - Reuzenrad

Fun-Wheel - Reuzenrad boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fun-Wheel - Reuzenrad.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Het Fun-Wheel Reuzenrad is dé attractie voor de hele familie en de perfecte toevoeging aan jouw evenement! Met een hoogte van maar liefst 15 meter biedt dit sensationele reuzenrad een panoramisch uitzicht dat je gasten gegarandeerd versteld zal doen staan. Het neutrale witte ontwerp biedt bovendien de mogelijkheid tot volledige personalisatie, zodat je het reuzenrad kunt aanpassen aan de sfeer en uitstraling van jouw evenement.

Geniet van adembenemende uitzicht met onze Fun-Wheel Reuzenrad

Waarom zou je ons Fun-Wheel Reuzenrad huren? Ten eerste biedt het een adembenemend panoramisch uitzicht, waarbij je gasten vanuit één van de mooi gedecoreerde gondels kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de evenementenlocatie. Met een capaciteit van 10 fraai gedecoreerde gondels die elk plaats bieden aan 40 personen per rit, is dit reuzenrad ideaal voor evenementen met grote groepen mensen.

Efficiëntie ontmoet prachtig uitzicht: ons snel op- en afbouwbaar Reuzenrad

Bovendien onderscheidt ons Fun-Wheel Reuzenrad zich door zijn snelle op- en afbouwtijd. In slechts 3 uur kan het reuzenrad worden opgebouwd en afgebroken, waardoor het direct vóór aanvang van je evenement kan worden geplaatst en na afloop weer kan worden verwijderd. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook logistieke uitdagingen voor jou als organisator.

Daarnaast is ons Fun-Wheel Reuzenrad betaalbaar voor alle soorten evenementen. Dankzij onze efficiënte bouw en snelle op- en afbouwtijd kunnen we deze topattractie aanbieden tegen scherpere tarieven dan traditionele reuzenraden. Hierdoor is het huren van een reuzenrad toegankelijk voor elk budget en type evenement.

Huur onze Reuzenrad met volledige service

Veiligheid staat bij ons voorop. Het Fun-Wheel Reuzenrad is gebouwd door een van Europa's meest toonaangevende attractiefabrikanten en voldoet aan de strengste veiligheidseisen. Ons professioneel opgeleide team zorgt bovendien voor een veilige opbouw, begeleiding en afbouw van het reuzenrad, zodat jij je kunt concentreren op andere belangrijke zaken.

Tot slot bieden we volledige ontzorging inclusief op- en afbouwen en begeleiding. Ons ervaren team zorgt voor een vlotte opbouw, begeleiding en afbouw van het reuzenrad, zodat jij je kunt concentreren op andere aspecten van jouw evenement. Maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring met ons Fun-Wheel Reuzenrad! Neem vandaag nog contact met ons op om te reserveren en laat jouw gasten de wereld vanuit een nieuw perspectief ervaren.

Boeken of een optie plaatsen voor Fun-Wheel - Reuzenrad?

Voor meer informatie over Fun-Wheel - Reuzenrad kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fun-Wheel - Reuzenrad

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Top Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 192 mensen

Specificaties van Fun-Wheel - Reuzenrad

  • Tijdsduur: 5 uur aaneengesloten, 8 uur aaneengesloten
  • Afmetingen: 1250 x 750 x 1500 cm
  • Begeleiding: inclusief begeleiding
  • Reiskosten: € 2 per km vanaf Beringen
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Fun-Wheel - Reuzenrad

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fun-Wheel - Reuzenrad kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.