Antonio Holsken

Antonio Holsken boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Antonio Holsken.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Antonio Holsken: Feestzanger en Sensatie op het Podium

Ontdek de ongekende energie van zanger Antonio Holsken, de bruisende artiest achter hits zoals ‘Boem Boem,’ ‘Allee allee,’ en ‘Ga zo maar door.’ Vanaf vandaag is Antonio te boeken bij Artiestenbureau JB Productions, waardoor je de kans krijgt om jouw evenement te transformeren in een onvergetelijk feest.
 
Antonio's ster is het afgelopen jaar rijzende, mede dankzij zijn deelname aan bekende realityseries, waaronder de RTL5 en Videoland realityserie ‘Bij ons op het Kamp,’ PowNed- Poei Poei Pow (NPO1), en ‘Steenrijk -Straatarm (SBS6).’
 
Met zijn unieke concept in de realityserie 'Bij ons op het Kamp,' garandeert Antonio samen met Ankie van Rijssen en partner Frans Burhenne een gezellige avond. Dit dynamische trio is nu te boeken voor een 1.5 uur durend programma, geschikt voor diverse locaties zoals zalen, theaters, cafés, of evenementen.

Frans, de Blauwe Beer: Meester in Biertappen

Frans, ook bekend als de blauwe beer, staat garant voor het tappen van de lekkerste biertjes, oftewel het overbekende Watertje. Zijn nuchtere verhalen en uitspraken hebben hem geliefd gemaakt, zonder de noodzaak van sociale media links.
 
Ankie, de oergezellige vriendin, presenteert haar eigen shotjes met de toepasselijke naam ‘t Buurmokkel’ die ze tijdens optredens verkoopt. De goedlachse Ankie is zelf ook een liefhebber van een gezellig borreltje. Creëer een onvergetelijke avond vol entertainment en gezelligheid met Antonio Holsken.

Boeken of een optie plaatsen voor Antonio Holsken?

Voor meer informatie over Antonio Holsken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Antonio Holsken

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 178 mensen

Specificaties van Antonio Holsken

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Licht: inclusief licht
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Antonio Holsken

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Antonio Holsken kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.