DJ Booth - Neontopia

DJ Booth - Neontopia boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Booth - Neontopia.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

DJ Booth - Neontopia, waar neonlichten dansen op de ritmes van de muziek en de sfeer doordrenkt is met de nostalgische vibes van rollerskate discotheken. Onze kleurrijke en levendige DJ Booth prijkt trots bovenop een enorme rollerschaats, die volledig gethematiseerd is in een oogverblindende neon rollerskate style die je terugvoert naar de gloriedagen van de disco.

Een kleurrijke mengelmoes van Neon en Muziek in deze Booth

Deze unieke DJ Booth is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een garantie voor een onvergetelijke ervaring op elk evenement. Met zijn opvallende rollerskate design en knipperende neonlichten creëert hij een sfeer van opwinding en energie die je gasten meevoert naar een tijd vol plezier en dans.

Onze ervaren DJ staat klaar om de dansvloer te laten bruisen met een eindeloze mix van muziekgenres. Of je nu op zoek bent naar de funky deuntjes van de jaren '70, de opzwepende beats van de jaren '80, of de hedendaagse hits, onze DJ heeft het allemaal in huis en zorgt ervoor dat elk nummer perfect aansluit bij de vibe van het feest.

Een enorme imposante Rollerschaats zorgt zeker voor ogen

Dus waar wacht je nog op? Boek nu DJ Booth - Neontopia en breng de sfeer van rollerskate discotheken helemaal terug op jouw evenement. Laat je gasten genieten van een unieke en opwindende ervaring die hen nog lang zal bijblijven. Met DJ Booth - Neontopia wordt elk feest een neon-verlichte dansparty om nooit te vergeten!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Booth - Neontopia?

Voor meer informatie over DJ Booth - Neontopia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Booth - Neontopia

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 154 mensen

Specificaties van DJ Booth - Neontopia

  • Tijdsduur: 5 uur, inclusief pauzes
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 200 personen
  • Licht: inclusief licht
  • Reiskosten: €0,35 per kilometer vanaf Den Bosch
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Booth - Neontopia

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Booth - Neontopia kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.