DJ Booth - A Go Go

DJ Booth - A Go Go boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Booth - A Go Go.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap binnen in de betoverende wereld van DJ Booth A Go Go, waar de zon altijd schijnt en de muziek nooit stopt. Onze kleurrijke en sfeervolle DJ Booth prijkt trots bovenop een schitterende 70's auto, volledig gethematiseerd in een levendige beach style die je meteen meeneemt naar zonnige kusten en eindeloze zomerdagen.

Een tropische 70's styled DJ Booth

Onze DJ Booth is niet zomaar een standaard DJ setup; het is een unieke ervaring op zichzelf. Met oog voor detail is elke centimeter van deze booth doordrenkt met de relaxte en vrolijke sfeer van een strandfeest. Van de kleurrijke decoraties tot de zorgvuldig geselecteerde muziek, alles is ontworpen om je gasten te betoveren en een onvergetelijke ervaring te bezorgen.

Maar het draait niet alleen om de looks; onze ervaren DJ staat klaar om het feest naar een hoger niveau te tillen met een ongeëvenaarde selectie van muziek. Of je nu houdt van zwoele zomerbeats, opzwepende dansmuziek of relaxte lounge tunes, onze DJ weet precies hoe hij de juiste snaar moet raken en het publiek op de dansvloer moet krijgen.

vrijwel Ieder genre muziek is mogelijk, choose your vibe

Dus waar wacht je nog op? Boek nu DJ Booth A Go Go en voeg een vleugje retro beach vibes toe aan jouw volgende evenement. Laat je gasten genieten van een unieke en meeslepende ervaring die hen nog lang zal bijblijven. Met DJ Booth A Go Go wordt elk feest een onvergetelijk strandfeest!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Booth - A Go Go?

Voor meer informatie over DJ Booth - A Go Go kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Booth - A Go Go

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 144 mensen

Specificaties van DJ Booth - A Go Go

  • Tijdsduur: 4 uur, inclusief pauzes
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Licht: Kleine lichtset
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: €0,35 per kilometer vanaf Den Bosch
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Booth - A Go Go

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Booth - A Go Go kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.