Lieveheersbeestje & kevertje

Lieveheersbeestje & kevertje boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lieveheersbeestje & kevertje.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer de lente zijn intrede doet en de natuur ontwaakt, komt er een bijzonder moment waarop we ons laten meevoeren door de betoverende schoonheid van de natuur. En wat is er nu betoverender dan het liefdesverhaal tussen Kevertje en het prachtige Lieveheersbeestje? Kevertje, onze kleine maar vastberaden held op stelten, is smoorverliefd op het Lieveheersbeestje en is vastbesloten om haar hart te veroveren met de meest elegante dans: de tango.

met de lente komen deze twee leuke karakters naar boven

Met een blik vol passie en vastberadenheid neemt Kevertje het voortouw, en langzaam laat het Lieveheersbeestje zich meevoeren in de betoverende cadans van de tango. Hun liefdesverhaal ontvouwt zich voor het publiek, dat getuige is van de ontluikende romantiek tussen deze twee charmante wezentjes.

Gekleed in kleurrijke kostuums en vol charmante interacties, brengen Kevertje en het Lieveheersbeestje de essentie van de lente tot leven voor jong en oud. Hun speelse capriolen en betoverende dans laten het publiek wegdromen en de magie van dit seizoen voelen zoals nooit tevoren.

Een leuke steltloper seizoensact voor de lente

Of het nu gaat om een straattheaterfestival, een stadsfeest of een cultureel evenement, de steltenact 'Lieveheersbeestje en Kevertje' vormen de perfecte toevoeging om de lente en zomer te vieren. Boek ze nu en laat je publiek betoveren door dit onvergetelijke liefdesverhaal, dat de harten van jong en oud zal veroveren.

Boeken of een optie plaatsen voor Lieveheersbeestje & kevertje?

Voor meer informatie over Lieveheersbeestje & kevertje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lieveheersbeestje & kevertje

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Steltlopers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 414 mensen

Specificaties van Lieveheersbeestje & kevertje

  • Tijdsduur: 3 x 30 / 2 x 45 min. binnen 4 uur, 3 x 30 / 2 x 45 min. binnen 4 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per km. va. Amsterdam (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Lieveheersbeestje & kevertje

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lieveheersbeestje & kevertje kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.