Jan Plezier Koets

Jan Plezier Koets boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jan Plezier Koets.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Voor de meest bijzondere gelegenheden is het van essentieel belang om ook het gezelschap op een passende en memorabele manier te vervoeren. Daarom bieden wij speciale rijtuigen, zoals de Jan Plezier, die perfect zijn voor het vervoer van uw gasten. Deze klassieke rijtuigen stralen elegantie en charme uit en voegen een vleugje nostalgie toe aan elke gelegenheid.

Koetsbus met ruimte voor het hele gezelschap

Met onze Jan Plezier rijtuigen bieden we niet alleen vervoer van en naar de locatie, maar ook de mogelijkheid voor schilderachtige rondritten op de gewenste locatie zelf. Of het nu gaat om een bruiloft, jubileum, bedrijfsevenement of een andere speciale gebeurtenis, onze rijtuigen bieden een unieke en gedenkwaardige ervaring voor al uw gasten.

Onze Jan Plezier rijtuigen zijn geschikt voor groepen tot 16 personen, waardoor al uw gasten comfortabel en in stijl kunnen reizen. Bovendien kunnen we de rijtuigen aanpassen aan uw specifieke wensen en behoeften, om ervoor te zorgen dat uw evenement perfect verloopt.

Met twee prachtige paarden die de koets trekken is dit een imposante vertoning

De huurprijs voor de Jan Plezier bedraagt €650,- exclusief btw. Daarnaast worden er vervoerskosten in rekening gebracht, waarvoor wij €1,25 per kilometer hanteren, aangezien we met twee auto's moeten komen. Op deze manier kunt u erop vertrouwen dat uw gasten op een passende en elegante manier arriveren op uw speciale evenement, en dat de herinneringen aan de bijzondere dag nog vele jaren zullen voortleven.

Boeken of een optie plaatsen voor Jan Plezier Koets?

Voor meer informatie over Jan Plezier Koets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jan Plezier Koets

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Top Attracties om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 424 mensen

Specificaties van Jan Plezier Koets

  • Tijdsduur: 1 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: 0,75 ct. per km.vanaf Ysselsteyn (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Jan Plezier Koets

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jan Plezier Koets kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.