De Arrenslee

De Arrenslee boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Arrenslee.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de betoverende wereld van de feestdagen en laat u meevoeren door de magie van een romantisch ritje in de arrenslee! Terwijl de Kerstman en zijn trouwe elfjes de arrenslee traditioneel gebruiken om cadeautjes rond te brengen, bieden wij u ook de mogelijkheid om te genieten van een romantische tocht met deze iconische slee.

Rij rond in de arreslee van de Kerstman

Met majestueuze zwarte paarden die voor de slee rijden, wordt het een imposant gezicht en een ervaring om nooit te vergeten. De elegantie van de paarden en de glinsterende arrenslee voegen een extra dosis betovering toe aan uw evenement of speciale gelegenheid.

Een romantische rit in de arrenslee is niet alleen een prachtige toevoeging aan een Kerstmarkt, maar kan ook dienen als een exclusieve en onvergetelijke manier om in het huwelijksbootje te stappen. Onze arrenslee op wielen staat volledig tot uw beschikking voor deze speciale momenten, waarbij romantiek en betovering hand in hand gaan.

Gedreven door 2 enorme zwarte paarden

Laat u verrassen door de charme van de feestdagen terwijl u geniet van een intiem moment in de arrenslee, omringd door de pracht en praal van het seizoen. Het wordt een ervaring die u en uw dierbaren voor altijd zullen koesteren, gevuld met warmte, liefde en de magie van Kerstmis.

Boeken of een optie plaatsen voor De Arrenslee?

Voor meer informatie over De Arrenslee kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Arrenslee

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kerst Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 159 mensen

Specificaties van De Arrenslee

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: 0,75 ct. per km.vanaf Ysselsteyn (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Arrenslee

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Arrenslee kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.