Slash N' Roses

Slash N' Roses boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Slash N' Roses.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Slash N’ Roses bestaat uit 8 gepassioneerde en ervaren rockers die technisch op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N’ Roses tot in de perfectie weten neer te zetten. Naast de vele muzikale hoogstandjes weet de band ook met hun dynamische podiumperformance het publiek van begin tot het eind ‘bij de strot te pakken’ en zo mee te nemen in de ultieme ‘Guns N’ Roses Experience’.

Een fenomenale vertolking van Guns N' Roses

Paradise City, November Rain, Sweet Child O’Mine, Welcome To The Jungle zijn slechts enkele wereldhits die voorbij komen tijdens een concert van Slash N’ Roses. Met sensationele optredens op de mooiste locaties zoals o.a. Paradiso, 013 Tilburg, Stadion SilverDome Zoetermeer, Effenaar Eindhoven en Metropool Hengelo is deze topband met recht dé tribute-sensatie!

Slash N' Roses weet op het hoogste niveau alle wereldhits en de beste albumsongs van de Amerikaanse superband Guns N' Roses tot in de perfectie neer te zetten

Een echte Rock experience

Slash n’ Roses trekt de tour de grens over en spelen in diverse zalen in
Zwitserland, Duitsland, Oostenrijk en Italië. In 2019 veroverden zij naast de
Benelux een deel van Europa!

 

Boeken of een optie plaatsen voor Slash N' Roses?

Voor meer informatie over Slash N' Roses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Slash N' Roses

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 199 mensen

Specificaties van Slash N' Roses

  • Tijdsduur: 60 + 120 minuten met pauze
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 8 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Slash N' Roses

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Slash N' Roses kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.