The Adele Project

The Adele Project boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Adele Project.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een indrukwekkende tribute aan het repertoire van Adele.

Zo kan ‘The Las Vegas Show’ van het Adele Project het beste worden omschreven. Dit gerenommeerde gezelschap brengt al 12 jaar alle hits van de Britse zangeres tot leven, in de ongeëvenaarde ambiance van het theater. Een zevenkoppige live band zorgt samen met de Nederlandse zangeres Jolanda Knecht voor vuurwerk op het podium. De in April 2024 geplande shows in iconische theaterzalen zijn zeer gewild.

De Britse zangeres Adele is een iconische wereldster en haar repertoire is onderdeel geworden van het collectieve geheugen. Denk aan hits als Skyfall, Hello, Rolling in the Deep en meer.

Fantastisch accuraat naar het echte geluid van Adele

Ook in Nederland is de muziek van Adele ongekend populair. De zangeres is echter nauwelijks nog in Europa te zien en treedt voornamelijk in Las Vegas op. Reden voor een groep Nederlandse musici om een theaterconcert te creëren rond zangeres Jolanda Knecht op basis van dit bijzondere repertoire.

Jolanda is één van de weinige Nederlandse zangeressen die de hits van Adele met overtuiging vertolkt. Het resultaat is een bijzondere productie die de titel ‘The Las Vegas Show’ heeft meegekregen. De voorstelling is voor fans van Adele een feest der herkenning. Alle beroemde nummers komen voorbij.

Tel daar de prachtige kostumering, indrukwekkende visuals, de intense belichting en natuurlijk de bijzondere sfeer van het theater bij op, en het recept voor een unieke belevenis is geboren.

Iedereen die de muziek van Adele een warm hart toedraagt, mag ‘The Las Vegas Show’ niet missen.

The Adele Project is een van de weinige gezelschappen die er met verve in slaagt om dit repertoire geloofwaardig te vertolken. Hun theaterconcert ‘The Las Vegas Show’ omschrijven de makers als een ware ode aan Adele, aan haar muziek en haar bijzondere verhaal.

Boeken of een optie plaatsen voor The Adele Project?

Voor meer informatie over The Adele Project kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Adele Project

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 199 mensen

Specificaties van The Adele Project

  • Tijdsduur: 1 x 120 minuten
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 6 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Biografie van The Adele Project

Over Adele

De Britse zangeres beschikt over een bijzonder stemgeluid en veroverde daarmee de wereld. Het verhaal van Adele is minstens zo bijzonder. Ze groeide – grotendeels in Londen – op als dochter van een zeer jonge moeder en ontdekte al snel haar passie voor muziek. Het resulteerde in een opleiding voor podiumkunsten die in 2006 werd afgerond, waarna ze al snel op tournee ging. Eerst als onderdeel van voorprogramma’s, later solo. In 2007 werd ze ontdekt door een platenmaatschappij en de rest is geschiedenis. Adele is inmiddels goed voor een eindeloze reeks hits. In Nederland brak ze door in 2008 met het nummer Make You Feel My Love, een cover van Bob Dylan. Er zouden nog vele hits volgen. Adele is meermaals bekroond voor haar werk. Ze ontving onder meer diverse Grammy’s. Bijzonder is tevens dat ze de titelsong van James Bond film ‘Skyfall’ voor haar rekening nam, met het gelijknamige nummer. Ook dit nummer werd een hit. Het stemgeluid van Adele is bijzonder en de liedjes zijn niet eenvoudig om te zingen.

Lees verder ▼

Boeking of een optie plaatsen voor The Adele Project

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Adele Project kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.