Looney Tunes Parade

Looney Tunes Parade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Looney Tunes Parade.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sta versteld van de vrolijkheid en magie van de Looney Tunes Parade! Waarom kiezen tussen al die leuke personages als je ze allemaal tegelijkertijd kunt hebben? Bugs Bunny, Daffy Duck, Tweety, Sylvester en Taz komen samen om een bruisende parade te lopen op jouw locatie, begeleid door opzwepende muziek en een feestelijke sfeer.

Al je favoriete Looney Tunes karakters in 1 knotsgekke parade

Na de parade is er alle gelegenheid voor meet & greets, zodat iedereen zijn favoriete held persoonlijk kan ontmoeten. Van een stevige knuffel tot een vrolijke high five en natuurlijk het maken van onvergetelijke foto's, deze interactieve ervaring laat jong en oud stralen van plezier.

Met de Looney Tunes Parade haal je een waar feest in huis dat mensen van alle leeftijden zal aanspreken. Of het nu gaat om een winkelcentrum, een straattheaterfestival of een ander evenement, deze geliefde tekenfilmhelden zijn gegarandeerd een publiekstrekker. De tijdloze charme en herkenbaarheid van de Looney Tunes zorgen ervoor dat ze generatie na generatie blijven boeien en vermaken.

Karakters die worden herkend door alle leeftijden

Wil je graag één of meerdere Looney Tunes boeken voor jouw evenement? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee om van jouw evenement een onvergetelijk spektakel te maken!

Duur en prijzen zijn in overleg te bepalen

Boeken of een optie plaatsen voor Looney Tunes Parade?

Voor meer informatie over Looney Tunes Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Looney Tunes Parade

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 176 mensen

Specificaties van Looney Tunes Parade

  • Tijdsduur: 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Looney Tunes Parade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Looney Tunes Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.