Meet & Greet Sylvester

Meet & Greet Sylvester boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Sylvester.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de wereld van de Looney Tunes en ontmoet de enige echte Sylvester, de eeuwige jager van het vrolijke vogeltje Tweety! Met zijn kenmerkende uitspraak "Ik geloof dat ik een poesiekat zag!?" is Sylvester een onvergetelijk personage dat jong en oud blijft intrigeren. Zijn eindeloze jacht op Tweety resulteert keer op keer in hilarische situaties waarbij de slimme vogel altijd net een stapje voor is.

Het bekende looney tunes karakter staat zo maar op jouw evenement

Sylvester is een iconische kat uit de wereld van de Looney Tunes en kan zowel solo als in combinatie met Tweety worden geboekt. Wanneer deze twee karakters samen worden gebracht, komt het klassieke kat-en-vogel spel echt tot leven, waarbij Sylvester nooit de hoop opgeeft om zijn gevleugelde tegenstander te vangen.

Sylvester groet en gaat op de foto met de kinderen

Of het nu gaat om een winkelcentrum, een straattheaterfestival of een ander evenement, een ontmoeting met Sylvester belooft een mix van spanning, humor en nostalgie voor alle aanwezigen. Deze sluwe maar toch lieve kat kijkt er naar uit om iedereen te ontmoeten en een glimlach op hun gezicht te toveren!

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Sylvester?

Voor meer informatie over Meet & Greet Sylvester kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Sylvester

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 568 mensen

Specificaties van Meet & Greet Sylvester

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Sylvester

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Sylvester kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.