Meet & Greet Taz

Meet & Greet Taz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Taz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap binnen in de levendige wereld van de Looney Tunes en ontmoet de enige echte Tasmanian Devil, beter bekend als "Taz"! Deze legendarische Tasmaanse duivel is niet alleen een icoon in de animatiewereld, maar ook een onvergetelijk personage dat jong en oud blijft boeien. Met zijn kenmerkende onstilbare eetlust en het vermogen om als een wervelwind rond te draaien, is Taz een krachtige en fascinerende verschijning.

De Tasmaanse duivel zorgt voor een wilde sfeer op jouw evenement

Taz heeft een rijke geschiedenis in de wereld van de Looney Tunes, waar hij in talloze tekenfilms en bioscoopfilms heeft gespeeld. Zijn populariteit piekte in de jaren '90 toen hij zijn eigen tekenfilmserie kreeg, genaamd Taz-Mania. Sindsdien is hij een geliefd personage gebleven, geliefd om zijn wilde capriolen en onvoorspelbare gedrag.

Een bekend looney tunes karakter om zeker de aandacht te trekken

Als je Taz boekt voor een meet & greet, haal je niet alleen een stukje animatiegeschiedenis in huis, maar ook een dosis plezier en opwinding voor je evenement. Taz staat bekend om zijn korte lontje en ongeduld, maar zijn aanwezigheid brengt gegarandeerd leven in de brouwerij! Of het nu gaat om een winkelcentrum, een straattheaterfestival of een ander evenement, een ontmoeting met Taz belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor alle aanwezigen.

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Taz?

Voor meer informatie over Meet & Greet Taz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Taz

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 500 mensen

Specificaties van Meet & Greet Taz

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Taz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Taz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.