Meet & Greet Daffy Duck

Meet & Greet Daffy Duck boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Daffy Duck.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Wanneer we het hebben over een van de meest iconische eenden ter wereld, dan kan het niemand anders zijn dan Daffy Duck! Deze knotsgekke zwarte eend met een explosieve persoonlijkheid is een van de oudste en meest geliefde personages uit de Looney Tunes-serie. Wist je dat Daffy zelfs eerder verscheen in tekenfilms dan Bugs Bunny?

Daffy Duck, 1 van de bekendste eenden op jouw evenement

Daffy staat bekend om zijn levendige en soms wat chaotische karakter, waardoor hij altijd de aandacht weet te trekken, waar hij ook verschijnt. Zijn relatie met Bugs Bunny is een mix van liefde en rivaliteit; soms zijn ze de beste vrienden, terwijl ze op andere momenten elkaars grootste rivalen zijn. Dit maakt het duo ongelooflijk grappig om samen te zien optreden, maar Daffy kan natuurlijk ook solo voor een spetterende show zorgen!

Een karakter herkenbaar voor iedere generatie

Of het nu jong of oud is, iedereen is bekend met Daffy Duck, en zijn aanwezigheid op jullie evenement zal zeker een groot succes worden. Of hij nu grappen maakt, avonturen beleeft of gewoonweg zijn typische capriolen uithaalt, Daffy Duck zorgt altijd voor een onvergetelijke ervaring!

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Daffy Duck?

Voor meer informatie over Meet & Greet Daffy Duck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Daffy Duck

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 159 mensen

Specificaties van Meet & Greet Daffy Duck

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 2½ uur
  • Leeftijd: Alle leeftijden
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Daffy Duck

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Daffy Duck kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.