Fiets Simulator

Fiets Simulator boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Attracties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Fiets Simulator.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140
Stap in de wereld van virtuele wielersport met onze 2 Virtual Reality Fiets Simulatoren. Neem deel aan een virtuele wedstrijd op een wielerbaan of in een spannende mountainbike race. Test je vaardigheden en race tegen de klok om de snelste tijd van de dag te behalen.

Realistische Besturing met Virtueel Sturen

Met virtueel sturen wordt de ervaring van het rijden op een fiets simulator nog realistischer. Voel de adrenaline terwijl je je weg baant door de virtuele omgeving. Deze geavanceerde technologie wordt veel gebruikt als trainingsapparaat voor professionele wielrenners om hun vaardigheden te verbeteren en hun prestaties te optimaliseren.

Opties voor Weergave, kies Je Weergavemodus

Ervaar de virtuele wedstrijden op flatscreens voor een meeslepende ervaring. Voor een nog groter gevoel van betrokkenheid bieden we ook grootbeeldprojectie op verzoek. Kies de weergavemodus die het beste past bij jouw evenement en voorkeuren.
 
Afmetingen en Vereisten:
 
Onze Fiets Simulatoren hebben een compact formaat:
  • Breedte: 0,80 meter
  • Diepte:  1,20 meter
  • Stroomvereisten: 220 volt, 16 ampère, met randaarde.

Ervaar de Sensatie van Virtuele Wielersport

Of je nu een evenement organiseert of op zoek bent naar een innovatieve trainingsmogelijkheid, onze Virtual Reality Fiets Simulatoren bieden een unieke en spannende ervaring. Trek de aandacht van het publiek op jouw evenement of verbeter de prestaties van wielrenners met deze geavanceerde simulatoren.
 

Boeken of een optie plaatsen voor Fiets Simulator?

Voor meer informatie over Fiets Simulator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Fiets Simulator

Wil je Attracties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere High Tech en Virtual Games om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 375 mensen

Specificaties van Fiets Simulator

  • Tijdsduur: 4 uur aaneengesloten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: € 0,85 per gereden km. vanaf Heemstede
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Fiets Simulator

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Fiets Simulator kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.