The Best ABBA Tribute

The Best ABBA Tribute boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Best ABBA Tribute.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij "The Best ABBA Tribute" - de ultieme belevenis van de tijdloze hits van de legendarische popgroep ABBA. In de rijke geschiedenis van de popmuziek heeft ABBA een onuitwisbare stempel gedrukt met hun onvergetelijke nummers zoals "Dancing Queen", "Waterloo", "Mamma Mia", "Voulez Vous" en "The Winner Takes It All". Hun muziek heeft generaties geïnspireerd en blijft geliefd bij mensen van alle leeftijden over de hele wereld.

Een grandioze vertoning van alle ABBA hits zoals deze gespeeld horen te worden

Onze act is meer dan alleen een eerbetoon aan ABBA; het is een meeslepende ervaring die de sfeer en energie van een authentiek ABBA-optreden weet vast te leggen. Met twee fenomenale vocalisten aan de frontlinie en een getalenteerde groep muzikanten daarachter, beloven wij een avond vol nostalgische hits en onvergetelijke herinneringen voor jong en oud.

Onze live-optredens zijn een ware traktatie voor de zintuigen, waarbij elk nummer met passie en vakmanschap wordt uitgevoerd. Ons doel is om het publiek mee te nemen op een muzikale reis terug in de tijd, waar ze kunnen dansen, zingen en genieten van de tijdloze klanken van ABBA.

Zing mee met deze tijdloze muziek, je merkt bijna niet dat het niet de echte ABBA is

Of u nu een bedrijfsevenement, festival, privéfeest of jubileum organiseert, onze ABBA Tribute-act is de perfecte keuze om uw gasten te vermaken en een onvergetelijke indruk achter te laten. Met een bewezen staat van dienst van optredens voor grote menigten en lovende recensies van zowel Nederlandse als internationale pers, kunt u erop vertrouwen dat uw evenement in goede handen is bij "The Best ABBA Tribute".

Neem vandaag nog contact met ons op om uw evenement te verrijken met de onweerstaanbare klanken van ABBA en laat ons u helpen om van uw gelegenheid een waar spektakel te maken!

Boeken of een optie plaatsen voor The Best ABBA Tribute?

Voor meer informatie over The Best ABBA Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Best ABBA Tribute

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Tribute Bands om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 505 mensen

Specificaties van The Best ABBA Tribute

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten, 1 x 90 minuten, 2 x 60 minuten
  • Geluid: Inclusief M-set
  • Begeleiding: 6 personen
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Best ABBA Tribute

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Best ABBA Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.