De Liefjes

De Liefjes boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Winkelcentrum - Acties. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Liefjes.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

 Met Valentijnsdag om de hoek, verspreiden De Liefjes niet alleen charme, maar ook liefdevolle herinneringen die de harten raken. In slechts enkele minuten weten De Liefjes een prachtig en klein verhaaltje over jou te schrijven,  waardoor elke ontmoeting een blijvende en tastbare herinnering wordt.

Bruiloft, Evenementen & winkelcentrum Entertainment 

Op jouw evenement, of het nu een bruiloft, bedrijfsfeestje of een speciale dag zoals Valentijnsdag is, brengen De Liefjes een unieke en liefdevolle sfeer. Ze observeren jouw gasten met een liefdevol oog en schrijven vervolgens ter plekke een klein verhaaltje op een prachtig kaartje. Een tastbare herinnering die elke gast koestert!

Praktisch en efficiënt: De Liefjes verzorgen 3 sets van 45 minuten binnen 3 uur, waardoor jouw gasten de volle magie ervaren. Ze arriveren een uur van tevoren om alles perfect voor te bereiden. Standaard worden 2 Liefjes geleverd, maar de mogelijkheid om meer Liefjes bij te boeken is altijd bespreekbaar, afhankelijk van jouw wensen.

De liefjes personalizeren hun liefdadigheid voor iedere voorbijganger

En als kers op de taart bieden De Liefjes personalisatie opties! Voeg een speciaal tintje toe door het logo van jouw bedrijf op de kaartjes te laten drukken, waardoor de herinnering nog meer op maat gemaakt wordt.
De Liefjes zijn vrij inzetbaar en kunnen verschijnen op: Bruiloften, Personeelsfeesten, evenementen, winkelcentra, festivals, feestdagen, braderieën, congressen en nog veel meer.  

Hieronder nog wat praktische punten.

  • Minimale plafond hoogte van 2,5 meter 
  • Omkleed ruimte met toilet en stromend water
  • 3 sets van 45 minuten binnen 3 uur
  • 1 uur van te voren aanwezig
  • Minimaal 2 Liefjes, met mogelijkheid tot meer

 

Boeken of een optie plaatsen voor De Liefjes?

Voor meer informatie over De Liefjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Liefjes

Wil je Winkelcentrum - Acties inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Valentijn Entertainment om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 257 mensen

Specificaties van De Liefjes

  • Tijdsduur: 3 x 45 min. binnen 3 uur
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: € 0,35 per kilometer vanaf De Lier (v.v.).
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Liefjes

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Liefjes kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.