Ferdinand Goudsmit

Ferdinand Goudsmit boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Ferdinand Goudsmit.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ferdinand Goudsmit is niet alleen een van de beste sleutelmakers, maar ook een echte avonturier. In zijn rijk gevulde leven heeft hij talloze avonturen beleefd en hij deelt zijn verhalen het liefst met anderen. Met zijn kar vol spullen trekt hij door het hele land om zoveel mogelijk mensen te betoveren met zijn verhalen. 

 

Ferdinand Goudsmit is een uiterst bijzonder karakter

 

Ferdinand Goudsmit is een bijzondere straattheater act. Met zijn kar vol spullen trekt hij het hele land door om zo aan iedereen zijn familieverhaal door te vertellen. De familie Goudsmit zijn al jaren sleutelmakers, een echt familiebedrijf dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. Nu is het de beurt aan Ferdinand om alle verhalen door te vertellen en nieuwe sleutels te maken.

Laat je betoveren door de verhalen van Ferdinand Goudsmit terwijl hij de deuren opent naar avontuur, geschiedenis en de magie van het leven. Zijn kar zit vol met schatten en elk object draagt een verhaal met zich mee, een verhaal dat Ferdinand met passie deelt met iedereen die de kans krijgt om te luisteren.

 

Ieder verhaal van Ferdinand zal het publiek in aandacht houden


Ferdinand is een mobiele straattheater act die op verschillende locaties ingezet kan worden. Zoals in een Winkelcentrum, Straattheater festival of cultureel evenement. Met zijn kar vol bijzondere voorwerpen trekt hij onmiddellijk de aandacht. Hij garandeert een geweldige ervaring voor zowel jong als oud. Deze straattheater voorstelling is 4x 30 minuten in een tijdbestek van 3 uur te zien. Onze acteur zal 1 uur voor zijn speeltijd aanwezig zijn om op te bouwen en zich klaar te maken.

 

Hieronder nog wat praktische punten.

 • Minimale plafond hoogte van 2,5 meter 
 • Minimale doorgang van 1,3 meter 
 • Overdekte speelruimte 
 • Stallingsplek voor de kar in de pauze
 • Omkleed ruimte met toilet en stromend water
 • 4 sets van 30 minuten binnen 3 uur
 • 1 uur van te voren aanwezig 


 

Boeken of een optie plaatsen voor Ferdinand Goudsmit?

Voor meer informatie over Ferdinand Goudsmit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Ferdinand Goudsmit

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 321 mensen

Specificaties van Ferdinand Goudsmit

 • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
 • Decor: Inclusief
 • Begeleiding: 1 persoon
 • Reiskosten: € 0,35 per kilometer vanaf De Lier (v.v.).
 • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Ferdinand Goudsmit

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Ferdinand Goudsmit kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.