LOIZY

LOIZY boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van LOIZY.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Een Revolutie in de Wereld van Elektronische Muziek

In de traditioneel door mannen gedomineerde wereld van elektronische muziek is er een revolutie gaande. De opkomst van all-female DJ-acts heeft nieuw leven ingeblazen in de industrie, stereotypen uitgedaagd en barrières doorbroken. Deze getalenteerde vrouwen breken niet alleen door in de scene, ze veroorzaken golven en geven een nieuwe definitie aan het landschap van de elektronische dansmuziek. Hun aanwezigheid is een adem van frisse lucht. Ze brengen diversiteit, innovatie en een krachtige boodschap van empowerment. Maak kennis met ons exclusieve, dynamische en onstuitbare vrouwelijke DJ-act: Loizy!

Energie, Passie en Expertise in Overvloed

Loizy straalt energie, passie en expertise uit. Deze combinatie van drie femmes fatales wordt snel een onmisbare speler in de housescene. Het hart van deze elektrificerende act is een geweldige samensmelting van de dreunende beats van Danique op percussie, de geweldige DJ-vaardigheden van Shannon en de fantastische vocals van Petra. Samen creëren ze een explosieve synergie die het publiek boeit en de energie naar het hoogste niveau tilt.

Percussiekracht met Danique

Met de reputatie voor het leveren van energieke optredens die menigten op feesten en evenementen over de hele wereld in vuur en vlam zetten, is Danique een kracht waarmee rekening moet worden gehouden. Van DJ-shows tot dinnershows, musicals tot tv-optredens: ze leeft en ademt drums. Deze krachtige vrouw brengt haar ongeëvenaarde passie en energie naar elk podium dat ze betreedt. Danique is het middelpunt van het feest met buitengewone geluiden en hartslagen bij elke show. Met haar percussie-instrumenten en geweldige performances geeft ze deze volledig vrouwelijke DJ-act een exquise touch van haar eigen.

Shannon Delani: Leading Lady Achter de Draaitafels

Female DJ en producer Shannon Delani heeft zich moeiteloos ingezet om in korte tijd naam te maken. Dit resulteerde in boekingen op Mysteryland, Tomorrowland en een release op het SONO-label van Sunnery James en Ryan Marciano. Ook heeft de internationale scene interesse getoond in haar talent, met een residency in de beroemdste club van Valencia en verschillende optredens in iconische clubs in Ibiza. Deze leading lady achter de draaitafels creëert een magische muzikale reis die het feest gaande houdt. Met haar passie en finesse effent deze vrouwelijke DJ het pad voor meer vrouwen om hun stempel te drukken in de elektronische dansmuziekscene.

MC Choral: Vocale Vuurkracht

MC Choral is de kers op de taart. Met haar unieke stem en perfecte timing tilt ze elke show naar een hoger niveau. Haar krachtige vocalen en energieke shout-outs brengen elk publiek in beweging. Deze dame weet precies wat ze wil en hoe ze het moet bereiken. Haar rijke, krachtige stem snijdt door de beat heen en creëert een vocale laag van vuur en finesse erbovenop. Met een eindeloze lijst van DJ's waarmee ze heeft samengewerkt, brengt MC Choral een ervaren, bekwame en dynamische podiumaanwezigheid die eenvoudig ongeëvenaard is.
 
In een wereld waar vrouwelijke DJ's nog steeds ondervertegenwoordigd zijn, is Loizy een ware inspiratie voor aspirerende vrouwen in de muziekindustrie. Hun passie, talent en harde werk hebben bewezen dat ze een onstuitbare aanwezigheid zijn. Terwijl hun invloed blijft groeien, inspireren ze generaties van aspirerende vrouwelijke artiesten om hun stempel te drukken en te schitteren op het wereldwijde podium. De toekomst van elektronische muziek is helder, inclusief en klaar om getransformeerd te worden door deze onbevreesde pioniers.

Boeken of een optie plaatsen voor LOIZY?

Voor meer informatie over LOIZY kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor LOIZY

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 450 mensen

Specificaties van LOIZY

  • Tijdsduur: 1 x 60 of 90 minuten, 1 x 120 minuten, 1 x 180 minuten
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: incl. 100 km. vanaf Utrecht
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor LOIZY

Voor meer informatie en beschikbaarheid van LOIZY kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.