De Sint en Pieten Meezingshow

De Sint en Pieten Meezingshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Sint en Pieten Meezingshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Nigel's Spectaculaire Sint & Pieten Meezing-show

Bereid je voor op een feestelijke ervaring vol zang, dans, en plezier met de enthousiaste entertainer Nigel. Deze interactieve show, begeleid door twee vrolijke Pieten, zit boordevol spelletjes en onvergetelijke Sinterklaasliedjes. En natuurlijk wordt er ook een leuke Pieten Bingo gespeeld! Voorafgaand aan de komst van Sinterklaas, trakteert de veelzijdige presentator Nigel het hele gezin op een gezellige familieshow. Hij brengt live alle geliefde Sinterklaasliedjes ten gehore, zodat iedereen kan genieten.

Dansen, Spelletjes en Pepernoten Bakken

Zodra de klanken van 'Zie Ginds Komt De Stoomboot' weerklinken, begint het eerste deel van het spektakel met een gezamenlijke dans. Vervolgens wordt het publiek betrokken bij het inpakspel, de Sinterklaasquiz en het bakken van pepernoten. Een oer-Hollandse traditie voor het hele gezin! Niemand kan stil blijven zitten tijdens deze show, waar kinderen non-stop worden geëntertaind. Ook papa’s en mama’s worden niet vergeten, want iedereen wordt uitgenodigd om enthousiast mee te zingen met alle Sinterklaasliedjes.

Ontmoet Sinterklaas en Hoofdpiet

Na ca. 60 minuten van de show worden Sinterklaas en de hoofdpiet feestelijk onthaald. Samen met Nigel zingen de kinderen nog een paar laatste liedjes voor de Sint. Daarna volgt een Meet & Greet van 30 minuten, waarin cadeautjes worden uitgedeeld en iedereen met Sinterklaas en zijn Pieten op de foto kan. De Sint & Pieten Meezing-show met Nigel belooft een bruisende ervaring te worden, gevuld met energie en vrolijkheid. Voor je het weet, zing je alweer vrolijk 'Dag Sinterklaasje'. Mis deze onvergetelijke traditie niet! Nigel's Spectaculaire Sint & Pieten Meezing-show.

Boeken of een optie plaatsen voor De Sint en Pieten Meezingshow?

Voor meer informatie over De Sint en Pieten Meezingshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Sint en Pieten Meezingshow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 1061 mensen

Specificaties van De Sint en Pieten Meezingshow

  • Tijdsduur: 1 x 90 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 250 personen.
  • Begeleiding: 5 personen
  • Reiskosten: Incl. 50 km. vanaf Heinenoord, daarna € 0,50 per km (v.v.)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De Sint en Pieten Meezingshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Sint en Pieten Meezingshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.