De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow

De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinterklaasshow De MAGIE van Sinterklaas

De enige echte Sinterklaas heeft samen met master illusionist Winfried de handen ineen geslagen. Samen ontwikkelden zij een unieke Sinterklaasshow die zijn weerga niet kent. Vindt u een clown of kindergoochelaar te saai? Dan is een illusieshow echt iets voor u. Een spectaculaire show vol grote en spannende illusies gemaakt voor het hele gezin. Een sinterklaasvoorstelling gemaakt voor kinderen en ouders van nu.

llusionist bekend van TV samen met Sinterklaas

Winfried is een succesvolle internationale meester illusionist en bekend van TV. Hij verwierf succes en grote bekendheid door groot opgezette illusieshows in het binnen- en buitenland. Hij vond het tijd om voor de sinterklaasperiode een show te ontwerpen die anders is dan alles wat er nu is. Sinterklaas is zijn grote held en de inspiratie om een mooie sinterklaasshow te maken, had hij snel gevonden. Want de Sinterklaastraditie en de verbazing van zijn trucs en illusies zijn gebaseerd op één ding …. “echte magie!”

Sinterklaasshow vol illusies

De unieke illusies volgen elkaar in een razend tempo op. In 45 minuten zal je weg dromen bij de familie sintshow geheel in het Sinterklaasthema. Deze show is perfect geschikt voor een bedrijfsfeest, sinterklaasviering, winkelcentra, theaters of evenementen. Maar na de illusieshow in sinterklaassfeer is het niet afgelopen. Meteen na de show is er een meet and greet met de cast en Sinterklaas. Dus nodig master illusionist Winfried uit samen met de enige echt Sinterklaas en wij garanderen u een spectaculaire show en Sinterklaasbeleving waar uw gasten nog lang over zullen napraten.

Boeken of een optie plaatsen voor De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 401 mensen

Specificaties van De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 45 min show + 1 x 30 min meet & greet sinterklaas
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set
  • Begeleiding: 3 personen
  • Reiskosten: € 0,70 per km. va. Eindhoven (vice versa)
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De MAGIE van Sinterklaas - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.