Goochelaar Jan - Sinterklaasshow

Goochelaar Jan - Sinterklaasshow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jan - Sinterklaasshow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Sinterklaas komt eraan en dat brengt altijd een enorme dosis spanning met zich mee. Wat zouden we dit jaar allemaal krijgen? Maar terwijl we in afwachting zijn van de komst van Sint en zijn pieten, is het belangrijk om de tijd goed op te vullen. Soms kunnen ze namelijk wat later zijn. Gelukkig is Jan er om ervoor te zorgen dat de wachttijd gevuld wordt met vrolijk entertainment en een opwindende Sinterklaasshow waar Sint en zijn pieten naadloos bij kunnen aansluiten.

Een magische sinterklaasshow voor kids van 3-8

Geef de kinderen van jullie personeel een onvergetelijke ochtend of middag vol plezier! Deze speciale show wordt geboekt op de woensdagen en zaterdagen voor 5 december, dus zorg ervoor dat je op tijd bent met reserveren - boek vóór september voor de beste beschikbaarheid.

In Jan's show voert hij magische trucs uit die helemaal passen bij Sinterklaas. Denk aan trucs met wortels, het boek van Sinterklaas, of zelfs de favoriete kleur van de Goedheiligman. Elk jaar voegt Jan nieuwe trucs toe die aansluiten bij het Sinterklaasjournaal, zodat de show altijd actueel is en perfect past bij de belevingswereld van de kinderen.

Een show vol coole Trucs en liedjes 

De voorstelling is speciaal ontworpen voor kinderen van 3 tot 8 jaar oud. Tijdens de show leren de kinderen uit volle borst te zingen wanneer Sinterklaas binnenkomt. We oefenen samen twee liedjes en zodra Sint binnenkomt, zingen ze veel harder en vrijer dan ooit tevoren!

En maak je geen zorgen over de timing - Jan's show is compact, zodat hij direct weg kan zodra Sinterklaas arriveert. Zo wordt de overgang van het entertainment van Jan naar de feestelijke intocht van Sinterklaas naadloos en magisch!

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan - Sinterklaasshow?

Voor meer informatie over Goochelaar Jan - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Jan - Sinterklaasshow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Sinterklaasshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 441 mensen

Specificaties van Goochelaar Jan - Sinterklaasshow

  • Tijdsduur: 1 x 45 tot 60 minuten.
  • Decor: Inclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 75 km vanaf Hardenberg (v.v.), hierna € 0,35 per km
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan - Sinterklaasshow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jan - Sinterklaasshow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.