Goochelaar Jan - Themashows

Goochelaar Jan - Themashows boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jan - Themashows.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Goochelaar Jan heeft van zijn repertoire van vele trucs, illusies en magische flicks nu 3 verschillende themashows ontworpen, deze zijn zowel verbluffend als leerzaam voor jong en oud. 

Fantasiekenhuis -Leesbevordering vol Fantasie

Heb jij fantasie? Ga dan bij Hidde op visite en beleef de raarste avonturen: Reis in een badkuip de oceaan over, maak een ruimtewandeling en bezoek een hele speciale snoepfabriek. Maar pas op, Jacco zoekt zijn broer: Hidde moet zijn pillen nemen. Iets klopt hier niet...

Geheim van Groenland - Educatieve voorstelling over het klimaat

2075: Code Rood voor de Aarde.
 
Koen Klimaatwetenschapper heeft een geheime missie. Via zijn tele-tijdscherm zoekt hij contact met kinderen van nu. Die zijn over 10-20 jaar de baas!
Kunnen zij hem helpen de aarde te redden?

Reis om de Wereld - Interactief Verteltheater: 50 minuten avontuur, humor én magie!

Ga mee op reis met Passepartout, de knecht van Phileas Fogg in deze boekbewerking van Jules Verne's klassieker. Met veel fantasie gebruiken we alles wat we kunnen vinden als voertuig: De tafel in Jules Vernes woonkamer wordt omgetoverd tot een boot, een trein, een olifant en nog veel meer. Komen we op tijd terug?

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan - Themashows?

Voor meer informatie over Goochelaar Jan - Themashows kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Jan - Themashows

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 563 mensen

Specificaties van Goochelaar Jan - Themashows

  • Tijdsduur: 1 x 50 - 60 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 80 personen.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 75 km vanaf Hardenberg (v.v.), hierna € 0,35 per km
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan - Themashows

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jan - Themashows kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.