Goochelaar Jan

Goochelaar Jan boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jan.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek de magie van Goochelaar Jan, een sensationele artiest met een uitgebreid arsenaal aan verbluffende trucs. Of het nu gaat om particuliere optredens, zakelijke feesten of evenementen, hij is een veelzijdige performer die garant staat voor een onvergetelijke ervaring.

Laat uw evenement schitteren met betoverend entertainment!

Goochelaar Jan biedt diverse mogelijkheden, waaronder optredens als tafelgoochelaar, podiumacts, workshops en meer. Zijn veelzijdigheid zorgt ervoor dat uw evenement precies de magische touch krijgt die het verdient. Ontdek de eindeloze mogelijkheden en maak van uw gelegenheid een betoverende herinnering! Combinaties van zijn diverse talenten zijn uiteraard ook bespreekbaar, zodat u een op maat gemaakt entertainmentpakket kunt samenstellen dat perfect aansluit bij uw wensen.

Goochelaar jan is van alle markten thuis

Goochelaar jan is in te huren voor particuliere evenementen, Bedrijfsfeesten/evenementen of festivals. Verzin het en jan heeft er wel een repertoire voor. alles is mogelijk en op maat samen te stellen.

Een aantal mogelijkheden:

  • Familie Show
  • Blackjack magic
  • Rondlopen op evenement
  • Straattheater
  • Workshop magie
  • workshop ballonvouwen

Informeer voor de vele verschillende mogelijkheden. 

LET OP: Genoemde prijs is een ''vanaf'' prijs

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan?

Voor meer informatie over Goochelaar Jan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Jan

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Goochelaars & Magic Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 219 mensen

Specificaties van Goochelaar Jan

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 75 km vanaf Hardenberg (v.v.), hierna € 0,35 per km
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jan kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.