Meet & Greet Garfield

Meet & Greet Garfield boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Meet & Greet Garfield.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

De Geboorte van Garfield: Een Legendarisch Begin

Sinds die gedenkwaardige dag in de keuken van Mama Leone's Italiaanse restaurant in New York, heeft Garfield wereldwijd faam vergaard. Ontdek het ontstaan van deze iconische, eigenzinnige rode kater die zich een weg heeft gebaand naar de harten van mensen over de hele wereld.

Een Unieke Persoonlijkheid: Dik, Egoïstisch, Cynisch, en Vertederend

Garfield is niet zomaar een kat; hij is een karakter op zich. Met zijn combinatie van eigenschappen, variërend van dik, egoïstisch en cynisch tot vertederend, weet hij zich te onderscheiden. Verken de diverse facetten van Garfield's persoonlijkheid die hem zo geliefd maken bij jong en oud.

De Liefde van Garfield: Eten en Slapen

Niets gaat boven Garfield's passie voor eten en slapen. Ontdek hoe zijn liefde voor lasagne, koffie en dutjes een integraal onderdeel zijn geworden van zijn charmante karakter. Leer meer over de eigenaardigheden die Garfield zo herkenbaar maken voor fans over de hele wereld.

Een Meet & Greet met Garfield: Verhoog Uw Omzet met Klauwtjes

Stel je voor dat u Garfield persoonlijk kunt ontmoeten en deel deze ervaring met uw klanten. Ontdek hoe een exclusieve Meet & Greet met Garfield uw bedrijf/winkelcentrum kan verlevendigen, een glimlach kan toveren op gezichten en zelfs uw omzet kan verhogen. Leer meer over de unieke mogelijkheden om Garfield in te zetten als een onvergetelijk element voor uw bedrijfsevenementen.

Boek Nu: Garfield's Aanwezigheid voor Een Onvergetelijke Ervaring

Mis deze kans niet om Garfield in huis te halen voor uw bedrijf. Ontdek hoe zijn charmes en ondeugende streken een blijvende indruk kunnen achterlaten op uw klanten. Boek nu uw Meet & Greet met Garfield en geef uw evenement of bedrijf een ongekende boost. Maak van uw gelegenheid iets bijzonders met de aanwezigheid van deze legendarische kater!

Boeken of een optie plaatsen voor Meet & Greet Garfield?

Voor meer informatie over Meet & Greet Garfield kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Meet & Greet Garfield

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Looppoppen en Characters om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 25534 mensen

Specificaties van Meet & Greet Garfield

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten, 3 x 30 min. binnen 3 uur
  • Leeftijd: kinderen van 2 t/m 7 jaar
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor Meet & Greet Garfield

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Meet & Greet Garfield kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.