Goochelaar Jan - Kindershow

Goochelaar Jan - Kindershow boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Goochelaar Jan - Kindershow.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek de magische wereld van Goochelaar Jan, waar een vrolijke goochelshow speciaal ontworpen is voor alle kinderen. Met een uitgebreid scala aan betoverende trucs, zorgt Goochelaar Jan voor een betoverende ervaring die de kinderen op het puntje van hun stoel houdt.

Goochelaar Jan houdt alle kids op het puntje van hun stoelen

Deze bijzondere goochelvoorstellingen zijn niet alleen geschikt voor algemene optredens, maar bieden ook speciale edities voor thema-evenementen zoals Koningsdag, Sinterklaas, feestelijke shows en meer. Op verzoek zijn aangepaste thema's ook bespreekbaar, zodat elk evenement een unieke en op maat gemaakte ervaring wordt.

Een entertainende goochelshow vol trucs

Ontworpen met de gehele basisschool in gedachten, biedt elke voorstelling een eigen verhaal, betoverende trucs, aangepaste decors, meeslepende muziek en kleurrijke visuals. Goochelaar Jan brengt niet alleen entertainment, maar creëert een onvergetelijke en interactieve beleving die de verbeelding van de kinderen prikkelt.

Met een Eenvoudig, Normaal, Deluxe en Super Deluxe pakket aan keuzes voor de optredens is er altijd een show op jouw gewenste formaat 

Goochelaar jan is te boeken Als reguliere kindershow of specaal voor voor Basisscholen, als workshop voor middelbare scholen, Koningsdag, Sinterklaas, als fondsenwervings act voor Kerken, of op familiefeesten. Er is altijd een optie!

Boeken of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan - Kindershow?

Voor meer informatie over Goochelaar Jan - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Goochelaar Jan - Kindershow

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 453 mensen

Specificaties van Goochelaar Jan - Kindershow

  • Tijdsduur: 1 x 50 - 60 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 80 personen.
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: Incl. 75 km vanaf Hardenberg (v.v.), hierna € 0,35 per km
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Goochelaar Jan - Kindershow

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Goochelaar Jan - Kindershow kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.