Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin

Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stap in de bruisende wereld van Bella & Blijwin, waar entertainment van deze tijd samensmelt tot een razendsnelle show vol eigen liedjes, interactieve elementen, magische goocheltrucs, en natuurlijk, niet te vergeten, spectaculaire ballonnen. Deze dynamische kinderentertainers zorgen samen met de kinderen voor een feestelijke belevenis die helemaal past bij de trends van vandaag. Beiden hebben niet alleen faam opgebouwd op platforms zoals TikTok en televisie, maar ook met hun eigen muziek die te beluisteren is op diverse muziekplatforms.

Bij Bella en Blijwin spat de kleur en plezier er af

Blijwin en Bella Ballon, met hun opmerkelijke gelijkenissen in zang, entertainment, authenticiteit, en een onweerstaanbare aantrekkingskracht op kinderen, vormen de perfecte combinatie voor een betoverende show. Echter, ondanks hun overeenkomsten, draait deze voorstelling juist om de unieke verschillen tussen de twee. Bella en Blijwin nemen de kinderen mee op een reis vol diversiteit, gevuld met eigen liedjes, magische goocheltrucs, indrukwekkende balloncreaties en swingende discopartijen. Een reis waar gelachen wordt, gedanst en waarin de verbeelding tot leven komt.

Een show vol gekke taferelen en leuke liedjes

De show, net zo veelzijdig als de hoofdpersonen zelf, brengt niet alleen plezier, maar ook een belangrijke pedagogische boodschap: wees jezelf en moedig anderen aan hetzelfde te doen. Dit alles in het tempo dat perfect aansluit bij de belevingswereld van kinderen in 2023, inclusief hun eigen gezamenlijke duet: "Lekker Mezelf." Een show die niet alleen vermaakt, maar ook inspireert en verbindt.

Boeken of een optie plaatsen voor Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin?

Voor meer informatie over Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Jeugdshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 599 mensen

Specificaties van Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin

  • Tijdsduur: 1 x 60 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Lekker Mezelf - Bella Ballon & Blijwin kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.