Super Bella

Super Bella boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Super Bella.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek de betoverende wereld van "Super Bella" met Bella Ballon! Gedurende een uur neemt Bella de kinderen mee op een interactief avontuur vol ballonnen, magische tovertrucs en haar eigen vrolijke liedjes. In deze fantasierijke show worden de kinderen aangemoedigd om actief deel te nemen.

Bella ballon zingt de leukste liedjes

De ingrediënten van "Super Bella" zijn simpel maar magisch: ballonnen, betoverende trucs en de kenmerkende liedjes van Bella. Ze daagt de kinderen uit om te fantaseren, mee te dansen en haar te assisteren bij de magische tovertrucs.

Interactieve show met de kids

Een hoogtepunt van de show is wanneer de kinderen zelf aan de slag mogen met ballonnen. Hierbij kunnen ze hun eigen fantasie de vrije loop laten, wat leidt tot waanzinnige balloncreaties. "Super Bella" zorgt niet alleen voor vermaak, maar stimuleert ook de creativiteit en participatie van de kinderen, waardoor het een onvergetelijke ervaring wordt in Bella's kleurrijke en magische wereld.

Boeken of een optie plaatsen voor Super Bella?

Voor meer informatie over Super Bella kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Super Bella

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Muziekshows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 426 mensen

Specificaties van Super Bella

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Geluid: Inclusief tot 100 personen
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Super Bella

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Super Bella kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.