De Toverboom

De Toverboom boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Kindershows. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van De Toverboom.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Ontdek samen met Bart het betoverende avontuur van "De Toverboom"! Bart, die altijd graag bij zijn opa en oma logeert, besluit stiekem een kijkje te nemen in de mysterieuze kamer waar hij normaal gesproken niet mag komen. Deze kamer heeft een eigenaardig "luchtje" en staat vol met oude spullen. Net als Bart denkt weg te glippen, verschijnt plotseling de Toverboom om de hoek.

Een leuke interactieve show voor de kids

De Toverboom kindershow is een interactieve voorstelling vol humor, magie en boeiende effecten, waarbij ook educatie een belangrijke rol speelt. De pratende boom zorgt ervoor dat niets meer is wat het lijkt. En laten we eerlijk zijn, eten we allemaal wel genoeg groenten en fruit? De Toverboom maakt van deze gezonde boodschap een betoverende ervaring.

De show neemt het publiek mee op een spannende reis, waarin de grenzen tussen fantasie en werkelijkheid vervagen. Kinderen worden actief betrokken bij het avontuur, waardoor de magie tot leven komt. Kortom, "De Toverboom" kindershow is een onvergetelijke ervaring voor jong en oud, waarin plezier en educatie hand in hand gaan.

Boeken of een optie plaatsen voor De Toverboom?

Voor meer informatie over De Toverboom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor De Toverboom

Wil je Kindershows inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Kindergoochelaar om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 248 mensen

Specificaties van De Toverboom

  • Tijdsduur: 1 x 45 minuten
  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief geluid
  • Reiskosten: € 0,45 per km vanaf Deurne (visa versa)
  • Gages zijn excl. BTW.

Boeking of een optie plaatsen voor De Toverboom

Voor meer informatie en beschikbaarheid van De Toverboom kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.