Kleuren Paradijs Parade

Kleuren Paradijs Parade boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Entertainment. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Kleuren Paradijs Parade.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Welkom bij de Kleuren Paradijs Parade. Deze zomerse show brengt de kleuren van de regenboog, fantasierijke en grote (dieren) karakters en vrolijkheid naar het publiek. De professionele dansers in prachtige paradijsvogel thema openen de show met hun choreografieën. Deze parade-show is meer dan alleen act, maar een hele ervaring.

BETREED EEN TROPISCHE WERELD

Terwijl de paradijsvogels de show openen klinkt uit de grote regenboog muzikale klanken, waarbij de flamingo's fotomomenten creëren en heerlijke zomerse lekkernijen uitdelen. De paradijsvogels en flamingo's worden vergezeld door gigantische dansfiguren tot een hoogte van maar liefst 3,50 meter! Door de kleurrijke tekeningen die oplichten door de verlichting in de figuren geven deze een betoverende glow, waardoor ze zowel bij schemer als donkere setting goed te zien zijn.

EEN PARADE VOOR VERSCHILLENDE GELEGENHEDEN

De Kleuren Paradijs Parade is een unieke beleving die een betoverende toevoeging zal geven aan jouw evenement. Van pretparken tot levendige winkelgebieden en thema-evenementen. Het is een gegarandeerde publiekstrekker tijdens seizoensgebonden festiviteiten.

PARADE SHOW OPSTELLING

 • 3 paradijsvogels (dansend in groepschoreografie)
 • 2 flamingo’s (in uitdeel functie en verplaatsen regenboog (muziek) decor)
 • 1 reuzen olifant (animerend, verlicht en 3,5m hoog)
 • 1 reuzen giraffe (animerend, verlicht en 3,5m hoog)
 • 1 reuzen leeuw (animerend, verlicht en 3,5m hoog)
 • Mobiele geluidsinstallatie
 • 2 (technisch) begeleiders 

Draaitijd

 • 4 x 30 minuten verdeeld over 4 uur als parade show opstelling of 3 x 40 minuten verdeeld over 4 uur

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en ontdek de mogelijkheden om uw evenement magisch te maken met de Kleuren paradijs Parade.

Boeken of een optie plaatsen voor Kleuren Paradijs Parade?

Voor meer informatie over Kleuren Paradijs Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Kleuren Paradijs Parade

Wil je Entertainment inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Straattheater om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 244 mensen

Specificaties van Kleuren Paradijs Parade

 • Tijdsduur: 4 x 30 min. binnen 4 uur
 • Geluid: Inclusief geluid
 • Reiskosten: €0,65 per km retour vanaf Oosterhout
 • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Kleuren Paradijs Parade

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Kleuren Paradijs Parade kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.