Gustaph

Gustaph boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Gustaph.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Gustaph, ook bekend als Stef Caers, is een veelzijdige Belgische artiest: zanger, muzikant, songwriter, producer en zangdocent. Hij heeft indruk gemaakt op het Eurovisiesongfestival 2023 in Liverpool, waar hij voor België de zevende plaats veroverde.

Het veelzijdige mega getalenteerde Belgische songfestivalfenomeen

Gustaph begon zijn muzikale reis op achttienjarige leeftijd als Steffen, waarmee hij zijn eerste platencontract tekende en meteen zijn debuutsingle 'Gonna Lose You' in de hitlijsten parkeerde. Hij ontving zelfs de Radio 2 Zomerhit voor beste debuut dat jaar. Na een periode van afstand van zijn vroege popcarrière, gericht op muziekstudies aan het KASK in Gent, bleef Gustaph actief in de muziekindustrie als sessiemuzikant, onder andere bij Moiano en als backing vocalist voor bekende acts zoals Zap Mama, Natalia en The Pointer Sisters.

In 2008 keerde Gustaph terug naar de schijnwerpers met de release van de synth-heavy single 'Jaded'. Hij zette zijn veelzijdigheid voort met een energieke uitvoering van de 90s clubhit 'Feel What You Want' tijdens de Radio 1 Sessies, samen met Lady Linn. Zijn optredens op evenementen zoals Tomorrowland getuigen van zijn podiumpracht.

Een heerser van het podium met een verbluffende stijl

De bekroonde Eurovisiesongfestivalinzending 'Because of You' domineerde de Ultratop gedurende 31 weken en werd genomineerd voor de Radio 2 Zomerhit. Gustaph werd ook vier keer genomineerd voor de Music Industry Awards 2023, waaronder publieksprijzen voor 'doorbraak' en 'beste pop', en met 'Because of You' voor 'beste videoclip' en 'hit van het jaar'.

Nu kun je Gustaph's veelzijdigheid en podiumcharisma naar je eigen evenement halen! Of het nu gaat om een feest, bedrijfsevenement of bruiloft, Gustaph staat klaar om het publiek te betoveren met zijn muzikale talent. Met zijn nieuwste single 'Already Know' en het recente duet met Merol, 'Vernissage', voegt hij een eigentijds tintje toe aan zijn indrukwekkende repertoire. Neem nu contact op om Gustaph live te ervaren op jouw podium!

Boeken of een optie plaatsen voor Gustaph?

Voor meer informatie over Gustaph kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Gustaph

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 211 mensen

Specificaties van Gustaph

  • Tijdsduur: Tijd op aanvraag
  • Decor: Exclusief decor
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Begeleiding: 1 persoon
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Gustaph

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Gustaph kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.