Jurney - Soul & jazz

Jurney - Soul & jazz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Jurney - Soul & jazz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Maak kennis met Jurney, een getalenteerde zangeres en zangcoach van 36 jaar uit Amsterdam. Vanaf een jonge leeftijd koesterde ze een passie voor zingen, met de diepe wens om ooit zangeres te worden. Ondanks aanvankelijke aarzeling om haar stem te laten horen, heeft Jurney na een periode van afstand te hebben genomen van haar passie, besloten om haar leven drastisch om te gooien en haar muzikale dromen na te streven.

Swinging soul & smooth Jazz muziek

Zingen is voor Jurney niet zomaar een kunst, het is dé manier waarop ze haar gevoelens en emoties uitdrukt. Deze passie deelt ze graag met anderen, en het is te merken in de diepte en emotie die ze in haar optredens legt. Met een breed repertoire, waarin zowel Engels als Nederlands voorkomt, weet Jurney haar publiek te raken en neemt ze mensen mee in haar betoverende performances.

Jurney staat open voor optredens in diverse settings, waaronder restaurants, hotels, bruiloften en allerlei evenementen. Haar muzikale veelzijdigheid en emotionele diepgang maken haar optredens geschikt voor verschillende gelegenheden. Of je nu op zoek bent naar de perfecte sfeer voor een intiem diner, een romantische bruiloft of een levendig evenement, Jurney staat klaar om met haar stem en passie een onvergetelijke ervaring te creëren.

Met prachtige en gevoelige tonen zingt zij op jouw evenement

Kortom, Jurney is niet alleen een zangeres, maar ook een kunstenaar die haar hart in haar muziek legt en anderen inspireert met haar krachtige stem.

Boeken of een optie plaatsen voor Jurney - Soul & jazz?

Voor meer informatie over Jurney - Soul & jazz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Jurney - Soul & jazz

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Zangeressen om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 433 mensen

Specificaties van Jurney - Soul & jazz

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 2 x 30 minuten binnen 1,5 uur
  • Geluid: In overleg
  • Reiskosten: prijs op aanvraag
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Jurney - Soul & jazz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Jurney - Soul & jazz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.