DJ Royaal

DJ Royaal boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Muziek bands. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van DJ Royaal.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

"Let's groove!" Met meer dan 25 jaar ervaring neemt DJ Royaal zijn publiek mee op een enerverende muzikale tijdreis. De passie van DJ Royaal voor entertainen, theater en een speciale voorliefde voor de jaren tachtig maken zijn sets uniek en onvergetelijk. Zijn draaistijl omvat een bruisende mix van 70's, 80's, 90's, guilty pleasures en Nu-Disco (klassieke disco in een eigentijds jasje), al dan niet op origineel vinyl.

DJ Royaal draait iedere guilty pleasure, meezinger en party nummer die bestaat

Elke keer weer weet DJ Royaal een 'aha-erlebnis' te creëren en de dansvloer tot leven te brengen. Wat zijn sets kenmerkt, is de interactie met het publiek en een open, energieke houding met een vleugje humor. DJ Royaal staat garant voor een muzikale ervaring die de grenzen van tijd en stijl overstijgt.

Deze exclusieve Rotterdamse DJ is overal te vinden, van bedrijfsevenementen tot festivals, clubs, horecagelegenheden en theaters, zowel nationaal als internationaal. DJ Royaal heeft zijn stempel gedrukt op grote namen en spraakmakende zalen, en is wellicht de meest uitgesproken LGBTQ+ DJ van Nederland, met een indrukwekkende aanwezigheid op tal van Prides waar hij het dak tal van keren eraf heeft geblaasd.

DJ Royaal is goed voor ieder evenement met een feestelijk karakter

DJ Royaal is beschikbaar als DJ-only, met of zonder vinyl, en kan worden geboekt voor evenementen van elke omvang. Optioneel biedt hij ook de mogelijkheid om de ervaring te versterken met passende licht- en geluidseffecten. Kortom, DJ Royaal staat garant voor een onvergetelijke, dansbare ervaring waarbij het feest pas echt begint als hij achter de draaitafels staat!

Boeken of een optie plaatsen voor DJ Royaal?

Voor meer informatie over DJ Royaal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor DJ Royaal

Wil je Muziek bands inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere DJ's en Drive-in Shows om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 381 mensen

Specificaties van DJ Royaal

  • Tijdsduur: Tijd op aanvraag
  • Geluid: exclusief
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: inclusief
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor DJ Royaal

Voor meer informatie en beschikbaarheid van DJ Royaal kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.