Rocket guy - Elton John Tribute

Rocket guy - Elton John Tribute boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Rocket guy - Elton John Tribute.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Na het overweldigende succes van de Face to Face-tour in 2022 met Alexander Broussard en The Billy Joel Experience, maakt 'Rocket Guy' in 2024 zijn entree op de Nederlandse markt, met niemand minder dan Guy Harris als de legendarische Sir Elton John.

Dit schitterende concept neemt het publiek mee op een muzikale reis langs de grootste hits van Sir Elton John, de onbetwiste Britse glamourkoning van de rockpiano. Rocket Guy wordt ondersteund door een fenomenale band, bestaande uit Eddie Volkers op drums, Toni Sprokkelenburg op gitaar, Martin van Gulik op toetsen en Raymond van Wersch op bas.

Rocket guy takes off!

Guy Harris, zelf een succesvolle pianozanger, belichaamt de rol van Elton John na jarenlang optreden bij Crazy Piano's en in pianobars over de hele wereld. Zijn liefde voor muziek begon al in zijn jeugd, waar hij op hoog niveau piano speelde. Guy genoot van een formidabele muzikale opleiding bij St. George's Chapel in Windsor Castle en de Royal Schools of Music. Met vocale studies onder begeleiding van David Lowe (King Singers, Cambridge) en David Aldred (English National Opera) verwierf Guy de essentiële vaardigheden van het vak.

Guy Harris brengt niet alleen heldere zangkwaliteiten naar het podium, maar ook een natuurlijke en aangeboren flamboyantie die perfect past bij de jonge Elton John. Zijn diepe waardering voor de pianistische energie die de pure rock and roll van Engeland's grootste pianist aller tijden definieert, is voelbaar in elke noot die hij speelt en zingt.

De meest accurate Elton John Tribute van Nederland

Bereid je voor op een avond vol bruisende muziek, nostalgische hits en een eerbetoon aan de legendarische Elton John zoals alleen 'Rocket Guy' dat kan brengen. Met Guy Harris aan de piano en een band die de zaal laat trillen, wordt dit een onvergetelijke ervaring voor liefhebbers van Elton John's tijdloze muziek. Mis deze kans niet om mee te zingen en te dansen op de iconische deuntjes die de muziekgeschiedenis hebben gevormd!

Boeken of een optie plaatsen voor Rocket guy - Elton John Tribute?

Voor meer informatie over Rocket guy - Elton John Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Rocket guy - Elton John Tribute

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 450 mensen

Specificaties van Rocket guy - Elton John Tribute

  • Tijdsduur: 2 x 50 minuten
  • Geluid: Exclusief geluid en techniek
  • Licht: exclusief
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Rocket guy - Elton John Tribute

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Rocket guy - Elton John Tribute kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.