The Two Topperz

The Two Topperz boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van The Two Topperz.

Prijsindicatie:

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Stel je voor: lange polonaises, schitterende glitterjasjes en uitbundig meezingen met een overvloed aan herkenbare hits. Dit is al meer dan 17 jaar het beproefde recept voor het succesvolle "Toppers In Concert" in de Johan Cruijf ArenA. En nu kunnen deze ingrediënten ook schitteren op jouw feest! Of je nu op zoek bent naar een kort optreden om de sfeer te verhogen of een avondvullend programma, The Two Topperz weten altijd een bruisend meezing-spektakel neer te zetten!

The Two Topperz - Een Echte Tribute aan Toppers In Concert!

The Two Topperz, bestaande uit twee jonge en enthousiaste zangers, zijn zelf liefhebbers van een goed feestje en weten als geen ander hoe ze dat plezier over kunnen brengen. Met maar liefst 20 Toppers-medleys in hun repertoire bieden ze voor ieder wat wils: van Hollandse Hits tot Disco, van Hazes tot Popmuziek en Foute Hits. Ze laten de tent schudden met diverse Toppers-medleys en bekende nummers waar iedereen uit volle borst aan kan meezingen. Gegarandeerd een knalfeest vol muziek en gezelligheid!

Wat maakt The Two Topperz het perfecte meezing-spektakel op ieder feest? Ze zijn veelzijdig en passen perfect bij diverse gelegenheden. Of je nu een bedrijfsfeest, verjaardag, bruiloft, dorpsfeest, carnaval of zelfs een festival organiseert, The Two Topperz mogen simpelweg niet ontbreken!

Alle Toppers meezingers in 1 tribute optreden

Dus, bereid je voor op een onvergetelijke avond vol feestvreugde en meezingplezier met The Two Topperz. Neem vandaag nog contact op en verzeker jezelf van de perfecte muzikale beleving voor jouw speciale gelegenheid!

Boeken of een optie plaatsen voor The Two Topperz?

Voor meer informatie over The Two Topperz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor The Two Topperz

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Look a Likes om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 435 mensen

Specificaties van The Two Topperz

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten, 3 x 45 min. binnen 4 uur
  • Geluid: In overleg
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor The Two Topperz

Voor meer informatie en beschikbaarheid van The Two Topperz kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.