Antoon

Antoon boeken voor een optreden?

Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Nederlanders. Op deze pagina vind je meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Antoon.

Prijs op aanvraag

Offerte aanvragen Volledige prijslijst Voor vragen, opties en boekingen bel je 0186-602140

Van jongs af aan was Antoon gedreven door één duidelijk doel: muzikant worden. Deze 20-jarige artiest, afkomstig uit de bruisende omgeving van Hoorn, omarmde zijn muzikale roeping al op zeer jonge leeftijd door zich toe te leggen op drummen en klassieke piano. Opvallend genoeg maakte hij op vijftienjarige leeftijd de keuze om het VWO vaarwel te zeggen en als jongste kandidaat ooit toegelaten te worden tot de prestigieuze Herman Brood Academie. In de beginjaren richtte Antoon zich voornamelijk op EDM-producties, maar zijn artistieke evolutie leidde tot een unieke fusion van Hip Hop en zelfgeschreven teksten, wat resulteerde in zijn kenmerkende Hip Pop sound.

Misschien wel de populairste zanger van dit moment

Antoon, beschouwd als een van de meest populaire zangers van dit moment, brak door met zijn eerste album 'De Nacht Is Van Ons', dat met trots een plek in de Top 5 van de Album Top 100 veroverde. Het jaar 2022 was een mijlpaal voor hem, waarin hij als 20-jarige artiest maar liefst twee keer de Ziggo Dome uitverkocht. Als kers op de taart werd hij benoemd tot de meest gestreamde artiest van 2022 op Spotify en ontving hij de Q Music Top 40 award voor Beste Artiest, gevolgd door de prestigieuze Edison Pop prijs.

Antoon is tegenwoordig bij iedereen in het land bekend

In 2023 werd het verhaal van Antoon verder verteld in de muzikale film 'Antoon – Engel'. Deze film neemt het publiek mee op een reis door het leven van deze jonge en buitengewoon getalenteerde rapper en producer. Met nooit eerder vertoonde beelden krijgen kijkers een inkijkje in de vroege stappen van Antoons muziekcarrière. Mensen die het dichtst bij hem staan, delen hun perspectieven en onthullen hoe het allemaal begon voor deze opkomende ster. Een boeiende reis door de opkomst en triomfen van een muzikaal genie.

Boeken of een optie plaatsen voor Antoon?

Voor meer informatie over Antoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs op 0186-602140. Of plaats direct een optie:

Plaats direct een optie voor Antoon

Wil je Bekende Nederlanders inhuren voor jouw event of ben je op zoek naar andere Bekende Zangers om te boeken? JB Productions heeft duizenden acts beschikbaar!

Deze act is bekeken door 756 mensen

Specificaties van Antoon

  • Tijdsduur: 1 x 30 minuten
  • Begeleiding: 2 personen
  • Reiskosten: inclusief door Nederland
  • Gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.

Boeking of een optie plaatsen voor Antoon

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Antoon kun je contact opnemen met een van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of vraag hier meteen een offerte aan.